Nyitókép forrása: a Komáromi FC facebook-oldala

 

Bosszantó 2:2-es döntetlent játszott a Komáromi FC Pozsonyligetfalu ellen idegenben. A hazaiak egy a 90+4. percben szerzett góllal tudtak pontot menteni.

 

Kissé kellemetlenül indult a vasárnap délelőtt a komáromiak számára, akik győzelem esetén a szlovák országos másodosztály tabellájának 2. helyére jöttek volna fel. A pozsonyligetfalui csapat az első félidő 45+4. percében szerezte meg a vezetést, a második játékrészben azonban először akcióból (59. perc), majd büntetőből (62. perc) is betalált a vendégek csapatkapitánya, Domonkos Kristóf. Így nem csak egyenlítettek, de a vezetést is átvették a komáromiak.

 

A vendégek talán már visszaszámolták a perceket, és talán el is elkönyvelték győzelmüket, mikor a 90+2. percben a csereként beálló Haris Harba egy védőhiba miatt megszerezte a hazaiak egyenlítő gólját, ezzel biztosítva egy pont otthontartását.

 

 hirdetes_810x300  
forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

A 353 néző előtt megrendezett találkozón az első hazai gól szerzője, Kelemen, ill. a komáromiak részéről Tóth, Bayemi, Šimko és Horodník kaptak sárgalapos figyelmeztetést.

 

A komáromi gárda Radványi Miklós irányításával 14 forduló alatt 30 pontot szerzett. 9 győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel a tabella 4. helyén állnak mindössze három ponttal lemaradva a listavezető Besztercebánya mögött.

 

A lila-fehérek legközelebb október 30-án, szombaton délután 14:30-kor lépnek pályára a Pintyőkeligetben, ahol Tőketerebes csapatát fogadják majd. A téli szünet kezdete előtt ezen felül két alkalommal mérkőznek meg a bajnokságban a komáromiak – november 6-án Máriatölgyessel, november 14-én pedig Zsolna B csapatával. Mindkét találkozót idegenben rendezik.

 

A szlovák kupáért vívott harc következő állomásaként hazai pályán fogadják majd a Fortuna Liga 6. helyezettjét. A Komáromi FC – Zemplén Nagymihály összecsapást november 10-én 13:30-tól rendezik majd meg a komáromi Városi Stadionban.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!