Pál
  • HUF: 396.49
  • USD: 1.05
  • 19 °C
  • 33 °C

Hirdetés (X)

sport

Németh Antal: A döntés nem az én kezemben van

"Szerettem volna mindig a legjobbat adni a csapatnak és Dunaszerdahelynek"

Nyitókép: dac1904.sk

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a múlt heti idegenbeli vereség után szombat délután hazai pályán is kikapott a DAC – ezúttal is egy papíron gyengébb ellenféltől. A szurkolók 2:1-es vendégvezetésnél már füttykoncertbe kezdtek, és Németh Antal vezetőedző távozását szorgalmazták. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Németh erre is reagált.

 

 „Az első félidőben megnyerhettük volna a meccset. Vezettünk és voltak helyzeteink, ugyanakkor már megvoltak azok a jelek a játékunkban, melyeket nem tudtunk kontrolálni a pályán. A második félidőben számomra teljesen érthetetlen módon nem valósult meg az, amit elterveztünk, és tulajdonképpen visszaestünk oda, ahol a múlt héten a Liptószentmiklós ellen abbahagytuk. Nem is lehetett más a vége, minthogy vesztesen hagyjuk el a pályát. (…) A saját jövőmmel nem foglalkozom, igazából nem az számít, ki mit gondol. A feladatom, hogy minél jobban felkészítsem a csapatot. Ma este is visszanézem a meccset, és meglátjuk, mi történik majd az előttünk álló napokban. A döntés nem az én kezemben van. Szerettem volna mindig a legjobbat adni a csapatnak és Dunaszerdahelynek. Természetesen hallottam, mit kiabálnak a szurkolóink, de azt gondolom, ez ilyenkor természetes. Az eredmények nem megfelelőek Dunaszerdahely elképzeléseihez. Érthető reakció, ha egy csapat így szerepel. 1:2-es állásnál még ott voltak a csapat mellett, buzdítottak, de teljesen normális, hogy bizonyos szituációkban így reagálnak.”

 

“Hol a csapatunk? Anti, takarodj” – Otthon kapott ki a DAC a szerediektől – videókkal

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC németh antal

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Borbély József
2021. nov. 06. 19:16

Ez az Antal féle nyilatkozat bizonyítja a legjobban,hogy mint ember is megbukott.Szar ember,nert ha van benne tisztesség-azonnal lemond,de nincs!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket