Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

sport

Slovanft Cup: A DAC után Nagymihály csapatát is kiejtette a Komáromi FC!

Újabb fortunaligás csapatot búcsúztattak a komáromiak

Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

A DAC után újabb fortunaligás csapatot ejtett ki a szlovák kupából a Komáromi FC. Ezúttal Nagymihály csapata felett arattak megérdemelt győzelmet Radványi Miklós védencei.

 

A hazaiak jobban kezdtek, alig adtak lehetőséget ellenfelüknek a kibontakozásra. Egyre-másra jöttek a komáromi helyzetek, miközben a zempléniek oda sem jutottak Chmiel kapujához. Az első félidő ennek ellenére még gól nélkül zárult, majd a második játékrészben megtört a jég: egy jól beadott szögletet követően Tóth Gábor szerezte meg a komáromiak vezető gólját.

 

Nem dőlhettek azonban hátra a lilák, mivel a zempléniek némileg magukra találtak, már veszélyesebb támadásokat is indítottak, de most is jól működött a komáromi középpálya és a védelem. A sárga-kékek a 71. percben szögletből tudtak egyenlíteni. Radványi védencei azonban ma nem büntetőpárbajra készültek.

 

A vendégek Patrik Abrahámot buktatták a 16-oson belül, Györgyi Arthur pedig nem hibázta el a büntetőt, így ismét vezetést szerzett a KFC. Ezt pedig már nem engedték ki kezük közül a lilák, így jó játékkal, megérdemelten jutottak tovább a következő fordulóba a Slovnaft Cup-ban.

 

Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gerembes Karcsi
2021. nov. 12. 12:32

Tisztelt szerkesztőség mint Zempléni lakos 100% meg tudom cáfolni Andrea ciket mivel a meccsen készült fotókon és nevéből kifolyólag merem állítani hogy egyetlen egy Zempléni játékos se volt azon a bizonyos futbalmeccsen! Ha a csapat Nagymihalyi akor továbbra is legyenek szívesek az használni mert 1918 megszunt a Zempléni vármegye akihez tartozott egykor ez a régió!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket