Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

A DAC után újabb fortunaligás csapatot ejtett ki a szlovák kupából a Komáromi FC. Ezúttal Nagymihály csapata felett arattak megérdemelt győzelmet Radványi Miklós védencei.

 

A hazaiak jobban kezdtek, alig adtak lehetőséget ellenfelüknek a kibontakozásra. Egyre-másra jöttek a komáromi helyzetek, miközben a zempléniek oda sem jutottak Chmiel kapujához. Az első félidő ennek ellenére még gól nélkül zárult, majd a második játékrészben megtört a jég: egy jól beadott szögletet követően Tóth Gábor szerezte meg a komáromiak vezető gólját.

 

Nem dőlhettek azonban hátra a lilák, mivel a zempléniek némileg magukra találtak, már veszélyesebb támadásokat is indítottak, de most is jól működött a komáromi középpálya és a védelem. A sárga-kékek a 71. percben szögletből tudtak egyenlíteni. Radványi védencei azonban ma nem büntetőpárbajra készültek.

 

 hirdetes_400x285  

A vendégek Patrik Abrahámot buktatták a 16-oson belül, Györgyi Arthur pedig nem hibázta el a büntetőt, így ismét vezetést szerzett a KFC. Ezt pedig már nem engedték ki kezük közül a lilák, így jó játékkal, megérdemelten jutottak tovább a következő fordulóba a Slovnaft Cup-ban.

 

Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt
Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.