Nyitókép: körkép.sk

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy rövid időn belül jelentős változás következhet be a másodosztályú ETO FC Győr tulajdonosi körében – írja a csakfoci.hu.

 

Mint emlékeztetnek, nemrégiben Győr polgármestere, Dézsi Csaba a helyi rádióban azt nyilatkozta, mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat ismét NB I-es legyen.

 

Szép és jó úton járunk, ha a tulajdonos és az illetékesek úgy látják megtehetjük a bejelentést, hiszen az egy évvel ezelőtt elindult tárgyalások kezdenek beérni

 

ismertette a városvezető.

  hirdetes_300x300   

 

A sportportál információi szerint

 

nagy valószínűség szerint a DAC tulajdonosa, a leggazdagabb felvidéki magyar, Világi Oszkár veheti meg a nagymúltú magyar klubot. A dunaszerdahelyi klubhoz közelálló forrásaink megkeresésünkre nem cáfolták a hírt, igaz, “nem hivatalosan” sem erősítették meg azt.

 

írja a csakfoci.hu.

 

A négyszeres, NB I-es bajnokcsapat legutóbb a 2014/15-ös szezonban szerepelt az élvonalban, jelenleg már zsinórban ötödik évét tölti az NB II-ben, ahol 15 forduló után a hatodik helyen áll.

 

Világi az edzőváltásról és a DAC jövőjéről: Ebből elég volt, fel kell ébrednünk!

 

Kérdéses, hogy mennyire lenne az adás-vétel pozitív hatással a DAC-ra, mely idén eddig egyáltalán nem hozza az elvárt formát, és épp edzőváltáson esett át.

 

Radványi: A DAC vezetéséből hiányzik a türelem, kidobni valakit a legkönnyebb

 

csakfoci.hu/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.