Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Sikeres ősz van a Komáromi FC mögött, mely a tabella 3. helyén telel, Radványi Miklós pedig nem is nagyon szeretne belenyúlni a keretbe, inkább megtartaná jelenlegi formájában.

 

A szakember a klub honlapján nyilatkozva elmondta, hogy nem lenne egészséges belenyúlni a csapatba, a csapaton belüli konkurencia nagyon jó.

 

Pár játékost első ligás csapatok is megkerestek, rajtuk múlik majd, el akarnak-e esetleg menni. Én sok változást nem szeretnék, azt is csak azért, hogy még nagyobb legyen a csapaton belüli versenyszellem.

 

fogalmazott Radványi, aki a téli felkészülés során leginkább az állóképességen és a kondíción javítana, de több időt fordítana a taktikai elemek begyakorlására is.

 hirdetes_300x300  

 

Elsőligás és alacsonyabb osztálybeli ellenfelek a felkészülés alatt

 

Ahogy minden felkészülés során, úgy most is erősebb és gyengébb bajnokságok csapatait keresték meg a komáromiak. A már lefixált megegyezések szerint pályára lépnek majd a Fortuna Ligában szereplő Szered és az FK Pohronie ellen is.

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

Minden mérkőzésen más lesz a cél, élvonalbeli csapat ellen a védekezést, alacsonyabb osztályú ellen pedig a támadást szeretnénk gyakorolni, hogy hol szeretnénk megbontani a védelmet, hol lehet területeket nyitni, egyszóval minden ellenfélválasztásnak meg van az értelme.

 

fogalmazott Radványi.

 

II. liga: Komáromi találat lett a hónap gólja – videókkal

 

Újabb elsőligás ellenfél a szlovák kupában

 

A DAC és Nagymihály kiejtése után Zsolna A-csapatával sorsolták össze a komáromiakat a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében.

 

Örülök, hogy ismét elsőligás ellenféllel hozott össze a sors, bár jobb lett volna otthon játszanunk, mert Zsolnának gondot szokott okozni az idegenbeli játék. De ez nem kivánságműsor, így legalább megmutathatjuk, mire vagyunk képesek.

 

mondta Radványi, akinek védencei a bajnokság során novemberben gyakorlatilag már kiálltak a zsolnai első csapat ellen, hisz a válogatott miatti szünet idején az A-csapat 9 játékosa lépett pályára a B-csapat mezében. Akkor bravúros döntetlent értek el, így minden esély megvan a jó szereplésre ellenük a kupában is.

 

Utolsó idei bajnoki meccsén is megőrizte veretlenségét a Komáromi FC – videóval

 

Két komáromi játékos az ősz TOP-11-ében

 

A Futbalnet kérésére a másodosztálybeli csapatok edzői egyenként összeállították az idény ideális kezdőcsapatát. A 16 edzőből 12-en látják ott a legjobb csapatban a komáromiak csapatkapitányát, Domonkos Kristófot, 6-an pedig beválogatnák az ősz egyik legszebb találatát jegyző Varga Pétert.

 

forrás: a Komáromi FC facebook-oldala

 

A Radványi Miklós szerinti legjobb 11-ben három komáromi játékos kapott helyet.

 

Miloslav Bréda (Komárno) – Peter Kováčik (Podbrezová), Péter Varga (Komárno), Boris Godál (Pobdrezová), Marek Václav (Košice) – Erik Pačinda (Košice), Kristóf Domonkos (Komárno), Mikuláš Bakaľa (Podbrezová), Roland Galčík (Podbrezová) – Róbert Polievka (Banská Bystrica) – Daniel Šebesta (Skalica)

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!