Nyitókép: nemzetisport.hu

 

2022. január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hun.

 

Magyarország első és egyetlen sportrádiója a testmozgás, a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden „sportos” témában hallatja a hangját. Az új adóhoz tapasztalt, népszerű műsorvezetők, sőt volt sikeres sportolók is csatlakoznak. A magas szakmai színvonalra garancia az is, hogy a Sportrádió a Nemzeti Sport szakmai tudására, kapcsolatrendszerére, minden jelentős hazai és nemzetközi eseményen jelen lévő tudósítói hálózatára is épít.

 

A Sportrádió műsorvezető gárdája olyan kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll, mint a – többek között a Formula–1 hangjaként országos népszerűségre szert tevő Szujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé vált Szegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedvelt Harsányi Levente, de csatlakozik a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sportrovatvezetője. Egy igazi sportrádiós legenda, Török László, valamint a megannyi nagyszerű közvetítéséről is ismert Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője is.

 

 hirdetes_810x300  
nemzetisport.hu

 

A tematikus rádióállomás a sportot szeretők roppant széles rétegét szólítja meg. A híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz a Sportrádióban a magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek műsorvezetőink és szakértő vendégeik kitárgyalni mindent, ami a szurkolókat, hallgatókat érdekelheti.

 

A hallgatókat színes, humorral és sporttal átitatott, informatív reggeli műsor ébreszti a 105.9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal tarkított, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatókat.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.