Nyitókép: fradi.hu

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerdán 2:0-ás vereséget szenvedett a Ferencváros Dunaszerdahelyen a DAC-tól. A Fradi első és egyben utolsó felkészülési mérkőzése után Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző és Róbert Mak válaszolt az újságírói kérdésekre.

 

Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó tesztmérkőzést játszottunk, megérte ez a két és fél órás utazás. Jó volt látni, hogy több szurkoló is kilátogatott a mai mérkőzésre. Nagyon fontos volt a mai meccsen, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani a pályán, és bizonyos játékosoknak 90 perc kerüljön a lábába. Nem régóta edzünk ilyen felállásban, hiszen nehezíti a helyzetünket, hogy tíz játékosunk van karanténban, hárman az Afrika-kupán szerepelnek. Voltak dolgok, amelyekkel elégedett voltam, de voltak olyanok is, amelyekkel nem. Van még egy hetünk felkészülni a bajnoki rajtra, és reméljük, hogy a covid nem okoz további problémákat.

 

fogalmazott Sztanyiszlav Csercseszov.

 

Ez volt az első edzőmeccsünk a téli felkészülési időszakban. Voltak nehézségeink, hiszen többen karanténból tértek vissza, és az egész csapat csak három napja edzett együtt. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat jól játszott, a különbség annyi, hogy a hazaiak lőttek két gólt. Nem maradt más hátra, mint, hogy minél jobban felkészüljünk a jövő héten kezdődő bajnokságra.

 

 hirdetes_810x300  

mondta Róbert Mak.

 

Mak elmondta, hogy az edző leginkább a német nyelvet használja a csapat előtt, de ha egymással beszélnek, akkor természetesen az oroszt választják. Azt is hozzátette, hogy emlékeztek egymásra Oroszországból, hiszen többször is meccseltek már egymás ellen, most azonban egy hajóban eveznek.

 

Végezetül Sztanyiszlav Csercseszovot új játékosáról, a DAC ellen bemutatkozó Fortune Basseyről kérdezték.

 

Mit is gondolhatnék a játékosomról, hiszen zöld utat adtam neki, ma bemutatkozhatott. Úgy gondolom, Bassey jól játszott, tudom, hogy mire képes. Voltak lehetőségei, de sajnos ma nem tudott gólt lőni. Annak is kifejezetten örülök, hogy Bolival komoly konkurenciát jelentenek egymásnak, így nagy csata lesz a csapatba kerülésért. Ami még ennél is fontosabb, hogy mindenkinek mindent bele kell adnia, és meg kell mutatnia a saját tudását, hiszen csak ezzel érdemelheti ki a helyét.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.