Botond, Mózes
  • HUF: 385.63
  • USD: 1.04
  • 16 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

sport

Schäfer: Rossi szerint a legjobb helyre kerültem

A játékos videóval búcsúzott a DAC-szurkolóktól

Nyitókép: mlsz.hu

 

A néhány napja debütáló Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége volt Schäfer András, a magyar válogatott és – most már – az Union Berlin középpályása. A 22 esztendős játékos beszélt arról, hogy mit gondolt Marco Rossi a váltásról, és kiderült az is, miért volt az álma, hogy a berliniekhez igazoljon.

 

„Nem élcsapatról beszélünk, hanem egy nagyon jó formában lévő, stabil együttesről van szó, amelytől  azonban az nem várható el, hogy minden évben ott legyen a BL-indulást érő helyezések körül” – mondta el új klubjáról a Sportrádióban Schäfer András, a magyar válogatott és az Union Berlin középpályása.

 

„Szerintem most kellett meglépnem ezt, most érzem magam késznek erre, nagyon jó évet tudhatok magam mögött, így meg lesz az a kellő löket, ami át tud segíteni a nehéz helyzeteken, bár remélem, hogy ilyenek nem lesznek, hanem zökkenőmentesen fog alakulni az egész”

 

– mondta a játékos a váltás körülményeiről.

 

Schäfert arról is kérdezte a Sportrádió műsorát vezető Lantos Gábor, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy mihamarabb kezdőbe kerüljön.

 

„Most még ezzel nem foglalkozom. Az első célom természetesen az, hogy beverekedjem magam a kezdőbe, de most egy kisebb sérülésből jövök vissza. Ez is mutatja, hogy mennyire bíznak bennem, hiszen ennek ellenére is leigazoltak. Nagyon várom már, hogy beállhassak a közös munkába, és látok arra esélyt, hogy értékes perceket és meccseket kapjak. Mindent meg fogok tenni, rajtam nem fog múlni, és meglátjuk mi lesz”

 

– jelentette ki Schäfer, hozzátéve, örülne, ha két hét múlva már kezdő lenne, de véleménye szerint a legfontosabb az, hogy mentálisan készen álljon berlini kalandjára.

 

„Pontosan tudom, hogy ez Európa egyik legkülönlegesebb csapata, ezért is volt az az álmom, hogy idejöhessek. A szurkolókkal olyan kapcsolatot ápolnak, amelyre elég kevés példa van”

 

– indokolta meg a klubváltás melletti döntését a középpályás.

 

Hivatalos! Schäfer András az Union Berlinhez távozik

 

A beszélgetés során szót ejtett arról is, hogy korábban Marco Rossi szövetségi kapitánnyal is egyeztetett az átigazolásról.

 

„Már fél évvel korábban is azt mondta, hogy szerinte jó döntés lenne a váltás, és úgy gondolja, hogy a legjobb helyre kerültem.”

 

nyilatkozta Schäfer.

 

Videóval búcsúzott a DAC-szurkolóktól

 

„Nagyon szépen köszönöm a sok biztatást és támogatást, amit Tőletek kaptam. Azon leszek, hogy büszkék legyetek rám és arra, hogy nálatok fociztam.”

 

üzente Berlinből minden DAC-szurkolónak a fiatal játékos.

 

 

nemzetisport.hu, dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket