Nyitókép: Komjáthy Lóránt

 

Már három téli felkészülési mérkőzésen van túl a Komáromi FC. A Radványi-legénység eddig biztatóan teljesít.

 

Január 6-án kezdte meg a téli felkészülést a Komáromi FC, melyet rögtön az év elején elhagyott addigi csapatkapitánya, Domonkos Kristóf. A tervek szerint azonban igyekeznek minél inkább egyben tartani a keretet, mely remek őszt futott, szeptember óta nem veszítettek bajnoki mérkőzésen sem a szlovák kupában meccset.

 

Az első felkészüléssel töltött hét után Radványi Miklós pozitívan értékelte, hogy a karácsonyi ünnepek nem rontottak védencei erőnlétén, a felmérő tesztek alapján sokkal jobb állapotban tértek vissza, mint nyáron, így nem kellett a nulláról kezdeniük.

 

 hirdetes_810x300  

Első felkészülési mérkőzésüket eredetileg az Újpest ellen vívták volna, az NB I-es csapat azonban a koronavírushelyzet miatt kénytelen volt lemondani a tervezett összecsapást. Január 15-én így Szered ellen rajtoltak a komáromiak. Az elsőligás csapattal egyenrangú ellenfélként megvívott párharc 1:1-es döntetlennel ért véget.

 

 

Ezt követően január 23-án a Szlonoki Máv FC ellen Gyirmóton léptek pályára a komáromiak, ahol azonban hiába domináltak, egygólos vereséget szenvedtek.

 

 

Január 26-án Vágsellyén a helyi Slovan Duslo Šaľa volt a KFC ellenfele. Itt már magabiztos és gólokban gazdag győzelemmel tértek haza a komáromiak. A csapatösszetételeket látva Radványi Miklós több kombinációban is kipróbálja a rendelkezésére álló keret tagjait.

 

 

Január 29-én a Fortuna Ligában szereplő Garammente lesz a komáromiak ellenfele. A 12 órakor kezdődő edzőmérkőzést élőben követhetik a szurkolók az alábbi YouTube-linken:

 

 

A KFC további menetrendje alább megtekinthető:

 

forrás: A Komáromi FC facebook-oldala

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.