Júlia, Rita
  • HUF: 384.59
  • USD: 1.06
  • 13 °C
  • 25 °C

Hirdetés (X)

sport

Portugál középpályással erősít a DAC

Andrezinho már csatlakozott is a Belekben edzőtáborozó csapattársaihoz

Nyitókép: dac1904.sk

 

A másodosztályú Clube Desportivo Mafra együttesétől igazolt támadó középpályást a DAC. A 25 éves portugál játékos, André Miguel Pinto Lopes (Andrezinho) 2023. június 30-is szóló szerződést írt alá a dunaszerdahelyiekkel.

 

A Lisszabonhoz közeli Carregado városából származó labdarúgó odahaza kezdte a pályafutását, majd a Benfica Lisszabon akadémiáján pallérozódott. Tizennyolc évesen az FC Alverca futballistája lett, ahol s harmadosztályban szereplő felnőttcsapatnak lett a stabil tagja. Ezt követően két évet húzott le a második ligás Casa Pia gárdájában, 2020 nyarán pedig a szintén másodosztályú CD Mafra igazolta le. Itt másfél év alatt 57 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 10 gól és 4 gólpassz szerepel a neve mellett.

 

írja közleményében a DAC.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan ambiciózus klubhoz igazolhattam, mint a DAC. Meggyőződésem, hogy ez a megfelelő hely a jövőm számára. Bízom benne, hogy közösen sok örömöt és ünneplést élünk majd át, és hogy sikerül elhódítanunk a bajnoki címet”

 

jelentette ki a szerződésének aláírása után Andrezinho, aki időközben már csatlakozott is a Belekben edzőtáborozó csapattársaihoz.

 

„Andrezinho képességei, tehetsége és eddigi pályafutása az erős portugál második ligában arról győztek meg minket, hogy érdemes őt kivásárolnunk a szerződéséből. Személyében egy olyan technikás, jó képességű és már kellő tapasztalattal rendelkező offenzív játékost igazoltunk, aki egyből a csapat segítségére lehet. Sok sikeres pillanatot kívánunk neki a DAC színeiben”

 

üdvözölte csapatunk legfrissebb erősítését Jan Van Daele sportigazgató.

 

dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket