Nyitókép: Facebook/Győr Plusz Média

 

A győri Városházán csütörtök délelőtt tartottak sajtótájékoztatót, amelyen bejelentették: az ETO FC Győr tulajdonosa a DAC-ot is magáénak tudó Világi Oszkár lett. Az esemény után beszélgetett az új tulajdonossal az NSO Tv stábja.

 

Világi Oszkár elárulta: nem szerepelt a tervei között az, hogy Magyarországon is klubtulajdonos lesz.

 

„De az ETO-projekt megfogott, és valamilyen formában meg is érintett. Bízom abban, hogy az ETO-nak tudok segíteni abban, hogy újra nagy klub legyen. Másik oldalról pedig azt gondolom, hogy ezt meg is érdemli az ETO. A szurkolóktól azt szeretném kérni, hogy legyenek bizalommal irántam, mint ahogy a Dunaszerdahely szurkolói is bíztak bennem, és megtöltötték a stadiont. Szeretném, ha itt is visszajönnének a stadionba, segítenék a csapatot. Persze számítok a támogatókra is, mert Győr egy nagy város, gazdag város, úgyhogy remélem, hogy kialakul az a közösség, ami újra visszahozza azt a nagy ETO-t, ami régen volt.”

 

A csallóközi nagyvállalkozó az NSO-nak nyilatkozva elmondta, hogy most elkezdődik a munka, ami nélkül aligha várhatók eredmények. Egyértelmű célként nevezte meg az ETO rövidtávon való feljuttatását az NB I-be. Mint mondta, számára nem is lehet cél az NB II-vel való megelégedés, arra más tulajdonost kellett volna keresni.

  hirdetes_300x300   

 

Győr és Dunaszerdahely testvérváros, ezzel kapcsolatban Világi elmondta, hogy a két klubot is ebben a testvéri szerepben képzeli el. Mint fogalmazott, szeretné, ha a győriek Dunaszerdahelyen is otthon éreznék magukat és fordítva. Ennek szellemében közös DAC-ETO-bérleteket is terveznek a jövőben.

 

„Nem ellenségeket, hanem testvéreket kell nevelnünk egymásból”

 

zárta Világi.

 

A teljes interjú itt tekinthető meg.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC ETO Világi Oszkár

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!