Nyitókép forrása:- a Komáromi FC facebook-oldala

 

3:0-ra kikapott Nádasfőtől (Rohožník) a Komáromi FC, ezzel véget ért a csallóközi csapat szeptember óta tartó veretlenségi sorozata a szlovák országos másodosztályban.

 

A fantasztikus őszt megszakító téli szünet úgy látszik némileg megtörte a komáromi sikerszériát. 13 mérkőzés után a nyáron a liláktól búcsúzó Németh Szilárd csapata vette skalpját Radványi Miklós védenceinek.

 

Tavasszal idáig – bár most kapott ki először a bajnokságban – nem remekel a lila-fehér gárda, akcióból három meccsen egyszer sem sikerült gólt szerezniük, csak rögzített helyzetekből tudtak sikeresek lenni. Nádasfőn pedig még abból sem.

 

 hirdetes_400x285  

Radványi Miklós a találkozó utáni értékelésében kifejtette, hogy egyszer minden sikerszéria véget ér, bár a mérkőzés kezdetén nem úgy tűnt, hogy a mai lesz az a bizonyos nap.

 

„Kidolgoztunk néhány helyzetet, csak nem váltottuk gólra őket. Szereztünk is egy gólt, de a bíró les miatt nem adta meg.”

 

tette hozzá Radványi.

 

 

Az első félidő gól nélkül telt el, a Németh Szilárd, a nádasfőiek ezdője pedig saját elmondása szerint felemelte hangját a szünetben.

 

„Hiányoltam az aktivitást és a személyes párharcokat. Szerencsére a második féliedő eleje jól jött ki számunkra és utána kézben tartottuk a mérkőzést”

 

mondta Németh a győzelem után.

 

Radványi Miklós a félidőben felküldte Christian Bayemit és Mészáros Andrást a pályára a támadószekció erősítéseként, azonban egy gyermeteg hiba miatti ellentámadásban a hazaiak tudtak sikeresek lenni.

 

A nádasfői csapat először az 50. majd az 54. percben talált be, mikor is Marek Frimmel duplázott, csupán 20 perccel később pedig már 3:0 volt az állás Juraj Kiss találata után.

 

 

A Komáromi FC legutóbb 2021. szeptember 4-én kapott ki a bajnokságban, idén pedig három döntetlen és most már egy vereség a mérlegük. A Slovnaft Cupban a legjobb 16 között búcsúztak, mikor is 2:1-re kikaptak Zsolnától. Míg az ősz végén csupán 1-2 pontos hátrányuk volt az élmezőnyben, most 12 ponttal maradnak le az éllovas Zólyombréző mögött.

 

Radványi Miklós szerint sosem beszéltek feljutási ambíciókról.

 

„Ha idén a feljutásért akartunk volna küzdeni, akkor nem engedtük volna el Rózsahegyre a legproduktívabb játékosunkat”

 

célzott Domonkos Kristóf klubváltására, aki ősszel 8 gólt és 6 gólpasszt jegyzett a bajnokságban.

 

Domonkos távozásán túl nem áll Radványi rendelkezésére Tóth Gábor sem, aki műtét után lábadozik, és Patrik Abrahám is csak most lépett először pályára, csereként.

 

A találkozó összefoglalója:

 

Körkép.sk/KPA, futbalnet.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!