Nyitókép: uefa.com

 

Március közepén ismét sorsoltak a Bajnokok Ligájában. Az állva maradt 8 csapat az egyenes kiesési rendszerben az alábbi párosítások szerint találkozik:

 

Benfica – Liverpool
Manchester City – Atletico Madrid
Chelsea – Real Madrid
Villareal – Bayern München

 

Izgalmas, kiegyenlített meccseknek nézünk elébe, ezt mutatják a bukmékerek előzetes esélylatolgatásai is. Az ezzel kapcsolatos fortuna promo kód akit érdekel, a zölddel jelzett linkre kattintva elérhető.

 

 hirdetes_300x300  

 

Benfica – Liverpool

 

A Benfica – Liverpool meccsen (ápr. 5. 21:00/ápr. 13. 21:00), a 2021-es Aranylabda szavazáson 11. helyezést elérő és az Afrika kupán ezüstérmes Mohamed Salah-t a soraiban tudó angol első osztályú Liverpool és az ex Premier league játéksokkal és Ruben Dias csapatkapitánnyal felálló, jelenleg a portugál liga dobogós helyén álló klub összecsapását várhatjuk.

 

A Liverpool a luzitánok ellen először idegenben játszik, az ápr. 2-i Watford elleni ligameccset követően.

 

Manchester City – Atletico Madrid

 

Az Atletico Madridnak a Manchester United kiverése után az elődöntőbe jutásához egy újabb manchesteri csapatot kell legyőznie.

 

A Manchester City – Atletico (ápr. 5. 21:00/ápr. 13. 21:00) meccs fantasztikus játékot ígér, hiszen jelen állás szerint Premier League és a La Liga dobogósai mérik össze erejüket.

 

A Manchester kék felébe nyúló csapatának algériai jobbszélsője, Rijad Mahrez a City előző meccsein, amikor nyertek, mindig betalált. Jó formában van, így nem meglepő, ha ezúttal is tőle várják elsősorban a gólokat.

 

A madridiaknál is vannak csillagok. Köztük a kapus Jan Oblak. Az Atlético veretlensége február 19-e óta tart és Diego Simeone csapata most sem szeretné abbahagyni az idei BL-sorozatot.

 

A matracosok legutóbb a Cristiano Ronaldo-Bruno Fernandes párossal felálló Manchester Unitedet verték meg Renan Lodi első félidei góljával.

 

Chelsea – Real Madrid

 

A Bajnokok Ligája 2021/22es szezonban az egyik leginkább várt mérkőzés a Real Madrid – Chelsea lesz (Időpont: ápr. 6. 21:00/ápr. 12. 21:00).

 

A Real Madrid a góléhes Benzemával, a sztárkapus Cortois-val és rengeteg ígéretes fiatal játékossal áll majd fel. A királyiak jelenleg stabilan vezetik a La Ligát. Igaz, ott legutóbb sima vereséget szenvedtek az újra egyre jobb formába lendülő Barcelonától. A liga góllövőlistájának első öt helyén 2 játékosa is van a Realnak Karim Benzema és Vinícius Júnior személyében.

 

A címvédő Chelsea sem fogja könnyedén hagyni magát, még ha az Oroszország elleni szankciók miatt Roman Abramovics meg kellett válnia a klubtól. A Chelsea nem sorozza meg gólokkal ellenfeleit, viszont egész márciusban egyetlen vereséget sem szenvedtek. Sok a fiatal játékos, mint pl. a 22 éves Kai Havertz, a 23 éves Christian Pulisic, a 23 éves Mason Tony Mount, stb.. Itt játszik az Aranylabda jelölt Jorginho és Kanté is.

 

Villareal – Bayern München

 

A Bayern góldús meccsei feledhetetlenné váltak a BL történelmében és most is egy ilyen összecsapást várunk a Villareal ellen (ápr. 6. 21:00/ápr. 12. 21:00).

 

Lewandowski a Bayern München játékosaként az idei Bundesliga és Bajnokok Ligája góllövő listáját is vezeti. Legutóbb a Salzburg ellen mesterhármast jegyzett és a Bundesligában sem maradt rúgott gól nélkül az elmúlt hetekben.

 

A Villarealnak a nyolcaddöntőben a Juventussal kellett megmérkőznie és sokak meglepetésére sikerült kiverniük az olasz zebrákat.

 

A sárga tengeralattjáró a spanyol ligában nincs az élbolyban jelenleg, és az elmúlt ligameccseit nézve sem egy ijesztő ellenfél a bajorok számára.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.