Nyitókép: MFK Skalica

 

Szombaton értékes ponttal tért haza Szakolcáról a Komáromi FC, miután 1:1-es döntetlent értek el az országos másodosztály futó bajnokságának 23. fordulójában.

 

Közel 200 szurkoló előtt léptek pályára a komáromiak szombaton, akik egy hazai győzelemmel hátuk mögött vágtak neki a mérkőzésnek.

 

Az első félidőben büntetőből szerzett vezetést a KFC, melyet a Szakolca korábbi játékosa, Michal Horodník végzett el. A második játékrészben a hazaiak kezdtek aktívabban, Patrik Voleský révén pedig már az 55. percben sikerült egyenlíteniük.

 

 hirdetes_400x285  

A továbbiakban is hazai fölény volt tapasztalható, a vendégek azonban sikeresen kivédekezték a hátralévő időt és 1 ponttal tértek haza.

 

Ezzel továbbra is maradt a 3 pontos különbség a két csapat között a tabellán. A KFC továbbra is a negyedik helyen áll 44 ponttal, miközben Zólyómbrézó 55 ponttal vezeti a bajnokságot, ugyanakkor 1 mérkőzéses hátrányban vannak.

 

A KFC legközelebb április 9-én, odahaza lép pályára az éllovas Zólyombrézó ellen. A találkozó 16 órakor kezdődik a pintyőkeligeti Városi Stadionban.

 

Chmiel – Šmehyl, Saláta (C), Szöcs, Šurnovský, Varga, Németh, Mészáros, Horodník, Ganbold, Druga

Cserék: Bréda – Matič, Špak, Pastorek, Bayemi, Szetei, Abrahám, Rumanský, Jurina

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!