Nyitókép: dac1904.sk

 

A DAC klubvezetése megegyezett a 20 esztendős hálóőrrel, Veszelinov Dániellel a szerződése további két évvel való meghosszabbításában, amely így 2024 nyaráig érvényes. Az eredeti kontraktusa a jelenlegi idény végén járt volna le.

 

Veszelinov Dániel 2020 nyarán a legendás, 108-szoros magyar válogatott Király Gábor klubjából érkezett Dunaszerdahelyre. A Szegedről származó kapus (szül. 2001. július 5-én) tizenhat évesen lett a szombathelyi Király SZE játékosa, ahol fokozatosan felfelé haladva egészen a felnőttcsapat kapusposztjáig jutott el.

 

A dunaszerdahelyi szerepvállalása során rendszeresen védett a másodosztályban a Somorja színeiben. A 21 éven alatti magyar válogatottba is sikerült bekerülnie.

 

 hirdetes_810x300  

A múlt szombati DAC-Szered mérkőzésen a Fortuna Ligában is bemutatkozhatott, így ő lett a DAC élvonalbeli történelmének a 400. játékosa, ebből a 33. kapusa és csak a 6. olyan, aki rögtön kapott gól nélküli meccsel nyitott.

 

„Nagyon jó érzések kavarognak bennem, szeretném az edzéseken és a mérkőzéseken visszafizetni a klub belém vetett bizalmát. Nagyon boldog vagyok, amiért további két évvel meghosszabbítottuk a szerződésemet. Hosszú út áll mögöttem, amely során nagyon sok ember segített, amiért hálás vagyok nekik. Eddig is igyekeztem a maximumot nyújtani az edzéseken, és ez nem is változik. Kiválóak a körülmények a munkára, csodálatosak a szurkolóink, a stadion pedig gyönyörű. Olyan környezetet találtam Dunaszerdahelyen, amelyben minden adott a sikeres munkához és a fejlődéshez. Bízom benne, hogy még sok sikeres mérkőzés és szép pillanat vár rám a DAC színeiben”

 

jelentette ki ma röviddel a szerződés-aláírást követően Veszelinov Dániel.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!