Nyitókép: körkép.sk

 

Vasárnap 17 órától a pozsonyi Slovan otthonában lép pályára a DAC, ráadásul nem babra megy a játék. Ha ugyanis a Slovan győz, és egyúttal a Rózsahegy nem veri meg Nagyszombatban a Szeredet, akkor az égszínkékek előnye behozhatatlan lesz a tabella élén – hívja fel a figyelmet a dunaszerdahelyi klub.

 

„Ez a tény egy újabb pikantériát kölcsönöz a holnapi összecsapásnak és valószínűleg nagyobb nézősereget is kivonz majd a stadionba, ám ez nem változtat semmit a céljainkon. Maximálisan összpontosított teljesítményt akarunk nyújtani, és megpróbálunk győzni. A két csapat decemberi találkozóján is megvoltak a helyzeteink, sőt a hazaiaknál többet is dolgoztunk ki, ami pozitívum.

Az viszont negatívum, hogy nem voltunk képesek ezeket kihasználni, ezért is lesz fontos vasárnap a hatékonyság. A kialakított helyzetek számában vezetjük a bajnokság ide vonatkozó statisztikáját, csak sajnos nem igazán sikerül ezeket gólokra váltanunk. Ha ebben a mutatóban sikerülne feljavulnunk, akkor az olyan csapat ellen sem vagyunk esélytelenek, mint a Slovan”

 

mondta Joao Janeiro vezetőedző, akinek a holnapi lesz a 13. bajnoki mérkőzése a DAC kispadján.

 

A Slovan hat fordulóval a vége előtt 14 pontos előnnyel rendelkezik, és senki sem kételkedik benne, hogy sorozatban a negyedik bajnoki címét is megszerzi. Erre az önálló szlovák bajnokságban még senki sem volt képes. Vladimír Weiss vezetőedző védencei mindössze egy vereséget szenvedtek az idényben, méghozzá ősszel Rózsahegyen. Ezen kívül hat döntetlen alkalmával veszítettek pontokat, ezekből kettő is a DAC ellen volt.

 hirdetes_300x300  

 

A találkozót élőben a következő csatornákon követhetik figyelemmel a szurkolók:
– Dajto televízió
– M4 Sport+ televízió (2. félidő)
– https://voyo.markiza.sk/ internetes televízió

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!