Nyitókép: körkép.sk

 

Vasárnap este a Fortuna Liga friss bajnoka érkezik a MOL Arénába. A DAC-Slovan összecsapás 19:30 órakor kezdődik.

 

Még négy fordulót abszolválnak a csapatok a rájátszás végéig. Ezeken a DAC kétszer odahaza, kétszer pedig Nagyszombatban lép pályára. A Slovan elleni mai találkozón kívül a jelenleg második helyen álló Rózsaheggyel csapnak össze a MOL Arénában (május 15., 20:00 óra). Jövő szombaton (április 30., 18:.00 óra) a nagyszombati City Arénában az ötödik Szered ellen lépnek pályára, az idényt pedig ugyanott zárják a hazai Spartak ellen (május 21.).

 

Nagy valószínűség szerint azonban ezzel még nem ér véget a sárga-kékek számára a szezon. E hét közepén ugyanis a Slovan és a Nagyszombat jutott be a kupadöntőbe, és mivel szinte bizonyosan mindketten az első háromban végeznek, az Európa Konferencia Ligába jutó harmadik csapat kilétéről selejtező dönt majd. Itt a 4. a 7-kel, az 5. pedig a 6-kal csap össze. A győztesek ezt követően a döntőben találkoznak. A továbbjutás minden esetben egy meccsen dől el, és a tabellán feljebb végző gárda élvezheti a hazai pálya előnyét (a játéknapok május 24. és 27.).

 

 hirdetes_300x300  

A második Rózsahegy és a harmadik Nagyszombat egyaránt 11 ponttal előzi meg a DAC-ot, tehát matematikailag még megelőzhetik őket, de jelenleg lényegében a negyedik hely megőrzése az elsődleges feladatuk.

 

A mai találkozót élőben a következő csatornákon követheti figyelemmel:
– Nova Sport 2 televízió
– https://m4sport.hu/ internetes televízió
– https://voyo.markiza.sk/ internetes televízió

 

dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.