Nyitókép: mti

 

A Szurkolói Klub tagjai május 20-án, pénteken 10 órától vásárolhatják meg a németek elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyeket. Az olaszországi és az angliai NL-mérkőzésekre május 23-tól válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető voucherek.

 

A magyar válogatott júniusban két mérkőzést játszik hazai pályán, kettőt pedig idegenben a Nemzetek Ligája A-divíziójában, de az első hazai találkozót, az angolok elleni összecsapást június 4-én zárt kapuk mögött kell megrendezni a Puskás Arénában. A június 11-i (kezdés: 20.45), Németország elleni budapesti találkozón ugyanakkor már lehetnek nézők, erre a mérkőzésre május 20-án, pénteken 10 órakor kezdődik meg a jegyvásárlás. Szokás szerint első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai válthatják meg belépőiket.

 

A két hazai mérkőzés mellett kétszer idegenben lép pályára Marco Rossi együttese a Nemzetek Ligájában. Június 7-én 20.45-kor Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban az olasz válogatottal mérkőzik meg: a találkozóra 5 000 forintos egységáron kaphatók a vendégjegyek, melyeket május 23-án 10:00 órától a jegyek elfogyásáig, de legkésőbb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

 

 hirdetes_400x285  

Június 14-én, 20.45-kor a wolverhamptoni Molineux Stadionban az angol válogatott lesz a mieink ellenfele. Az erre a találkozóra szóló belépőket is május 23-án 10 órától a jegyek elfogyásáig, de legfeljebb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon két árkategóriában: 16 000 és 22 600 forintért.
Mindkét mérkőzés esetében névátírásra kizárólag az értékesítési időszakban van lehetőség, az értékesítés után már nem tudnak a szurkolók módosítani a jegytulajdonosok adatain.

 

A szurkolók az idegenbeli mérkőzésekre szóló jegyek megvásárlásakor vouchert kapnak, amelyet később lehet átváltani hivatalos mérkőzésjegyre. A hivatalos jegyek átadásának helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

A jegyvásárlással kapcsolatos további információk az mlsz.hu oldalon érhetők el.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!