Nyitókép: mlsz.hu

 

Szombat délután közlekedési zárások lesznek érvényben a Puskás Aréna környékén – közölte a Magyar Labdarúgó-szövetség.

 

A magyar férfi A-válogatott szombaton 20.45-től a németeket fogadja a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája 3. fordulójában. A találkozóra minden jegy elkelt, tehát mintegy 60 ezer szurkoló foglal helyet a lelátókon a mérkőzésen. Fontos, hogy mindenki időben érkezzen meg a stadionhoz, és célszerű közösségi közlekedést igénybe venni az aréna megközelítésére, mert a kapunyitást követően (legkésőbb 18.00 órától) közlekedési zárások lesznek érvényben a Puskás Aréna környékén – hívja fel a figyelmet az MLSZ.

 

A szokásos Szurkolói falu a Toronyépület (múzeum) előtti területen, az aréna keleti oldalán található majd, ahol volt válogatott játékosokkal is találkozhatnak az időben érkezők. Game Changers címmel egy sporttörténeti kiállítás is nyílik a Puskás Aréna parkjában, a stadion 9-es kapujánál. A 20 tablóból álló tárlat a magyar zsidóság és Izrael Állam közötti sporttörténelmi kapcsolatokat mutatja be olyan magyar sportolókkal, mint például Keleti Ágnes, Guttmann Béla és Ralph Klein, akik megváltoztatták a magyar és az izraeli sportot.

 

 hirdetes_300x300  

Az MLSZ mindenkit sportszerű szurkolásra, a magyar válogatott buzdítására kér.

 

A korábbi felfüggesztett zártkapus büntetés miatt bármiféle kirekesztő magatartás, a huhogás, cigányozás, pfujolás, kifütyülés és egyéb sportszerűtlen megnyilvánulás további súlyos büntetéseket vonhat maga után!

 

hívták fel a figyelmet a szervezők.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!