Eufrozina, Kende
  • HUF: 406.18
  • USD: 0.97
  • 13 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Foci

A Körkép.sk elnézést kér olvasóitól

Weiss mégsem lett a DAC vezetőedzője. Az erről szóló hivatalos hírt a Slovan jelentette be péntek este 23.12-kor

Nyitókép: pozsonyi Slovan Fb-oldala

 

Vannak helyzetek, amikor el kell ismerni, ha az ember hibázik. A Körkép.sk pedig hibázott. Hibáztunk akkor, amikor egy 99 százalékos bizonyosságnak nyilvánított információt tényként közöltünk, miközben végül mégis az az 1 százalék vált valóra.

 

Vladimír Weiss mégsem lett a DAC vezetőedzője. Az erről szóló hivatalos hírt a pozsonyi Slovan jelentette be péntek este 23.12 perckor.

 

Hogy mi történt a kulisszák mögött, csak az érintettekre tartozik. Számunkra a lényeg, hogy valótlan információt közöltünk, amivel félrevezettük olvasóinkat.

 

A Körkép.sk ezért elnézést kér mindenkitől.

 

Egyúttal levonjuk a szükséges konzekvenciákat és tanulunk belőle. A DAC-nak és a Slovannak pedig fényes sportsikereket kívánunk, hogy egymást motiválva a szurkolók és a média is rivalizálásukkal, az eredményekkel, ne pedig a kulisszák mögötti dolgokkal foglalkozzanak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Horvàth Tamàs
2022. jún. 11. 01:21

Azèrt ez is teljes amatőrizmus kedves szerkesztősèg. Nem talàlkoztam mèg ehhez hasonlò esettel ilyen szinten. "Dôveruj,ale preveruj"........ Ha egy szakàcs ìgy főzne,akkor pacal helyett bablevest eszünk.......!

...
2022. jún. 11. 07:55

Na akkor jöhet az újabb nevesincs külföldi edző akinek fingja sincs a DACról. Nem lesz itt bajnoki cím se semmi. Cirkusz Világi.

Perpetuum
2022. jún. 11. 09:12

Hellou, most olvastam a szlovak portalon… lehet jobb ez igy 🙃 Viszont kernelek titeket, deritsetek ki, mi tortent a 2 nap alatt, miert maradt a Slovanban. Bar lehet majd megtudjuk mas forrasbol. Hajra Körkép! 🤓

    Bendegúz Ábrahám
    2022. jún. 11. 12:34

    Mert Kmotrik többet aj8nlott neki mint Oszi. Ilyen egyszerű. A pénz beszél, kutya ugat...

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket