Nyitókép: dac1904.sk/Cséfalvay Á.András

 

Ma délelőtt abszolválták a sárga-kékek a nyári felkészülés első közös gyakorlását, amelyet már az új stáb vezetett Adrian Guľával az élen – adta hírül hivatalos oldalán a DAC. Összesen tehát három kapus és 21 mezőnyjátékos gyakorolt, akik közül Kalmár Zsolt individuálisan, az edzőteremben erősített.

 

Régi-új arcnak számít az a Martin Rymarenko, aki visszatért a rózsahegyi vendégjátéka leteltét követően. Az edzésfolyamatba több somorjai (Michal Trnovský, Nagy Péter, Mykola Yarosh) játékos és néhány akadémista (Filip Raška, Damián Kachút, Adam Kňaze, Adrián Lehotský és az ifjúsági liga gólkirálya, Mikuláš Demjanovič) is bekapcsolódott.

 

„A klub által nyújtott feltételek átlagon felüliek, minden adott ahhoz, hogy naponta százszázalékos munkát végezhessünk. Már nagyon várom ezt, akárcsak a minőségi játékoskeretet és a csodálatos szurkolókat, akik képesek komoly segítséget nyújtani a csapatnak. Számunkra jelenleg az a fontos, hogy a lehető legjobban felkészüljünk az Európa Konferencia Liga rajtjára. Kemény munka vár ránk, szeretnénk visszahozni a támadó felfogású játékstílus energiáját, fejleszteni a futballistákat és mindezt a lehető leggyorsabban sikeres eredményekbe átültetni”

 

– jelentette ki Adrian Guľa vezetőedző.

 hirdetes_810x300  

 

A mai első közös edzésen részt vettek: Ricardo, Horváth, Trnovský – Brunetti, Muhamedbegovic, Szendrei, Bögi, Szánthó, Moumou, Hahn, Andrezinho, Dimun, Veselovský, Andzouana, Kalmár, Kružliak, Rymarenko, Nagy, Yarosh, Raška, Kachút, Kňaze, Demjanovič, Lehotský

 

Hiányzók:
Veszelinov, Blackman, Davis, Ciganiks, Njie, Nebyla, Krstović – válogatottak
Balić, Pinto – sérülés
Sharani – betegség
Balogh – fogorvos

 

A nyári felkészülés programja:
Június 13-a, hétfő: a felkészülés kezdete, DAC Akadémia és Győr
Június 15-e, szerda: a felkészülés első közös edzésnapja, DAC Akadémia
Június 18-a, szombat, 11:00 ó: DAC-Pohronie (DAC Akadémia)
Június 22-e, szerda: DAC- Slovan (DAC Akadémia)
Június 25-e, szombat: az ellenfél kiléte egyeztetés alatt
Június 30-a, csütörtök: DAC-Paks (MOL Aréna)

 

dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!