Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Június 13-án megkezdte a nyári felkészülést a Komáromi FC. A szlovák országos másodosztály 2021/2022-es kiírásának negyedik helyezettje a tervek szerint öt felkészülési mérkőzést játszik le magyar és szlovák ellenfelekkel, valamint külföldi edzőtáborozásra is készülnek.

 

25 mezőnyjátékossal és 2 kapussal rajtolt a KFC. A klub 7 játékosnak intett búcsút, miközben többen is próbajátékon vesznek részt a liláknál, két érkezőt pedig már hivatalosan is bejelentettek.

 

Elsőként az új kapusedző személyéről számoltak be a komáromiak. A soron következő idényben a magyar, osztrák és szlovák élvonalban is közismert Novota János segíti a KFC kapusait a felkészülésben.

 

 hirdetes_810x300  
forrás: Facebook/KFC Komárno

 

A felkészülést már nem a komáromiakkal kezdte Patrik Rumanský, Patrik Abrahám, David Špak, Michal Petráš, Branislav Cicho, František Chmiel és Juhász Roland. Radványi Miklós vezetőedző a Körképnek nyilatkozva megerősítette, hogy a következő idényre is szeretné minél jobban megtartani a csapat magját, így csak olyan változtatásokat eszközölnek, melyeket nem lehet elkerülni.

 

forrás: Facebook.com/KFC Komárno

 

Első nyári igazolásként a Slovan, DAC és Spartak Trnava korábbi játékosát, Peter Štepanovskýt jelentette be a klub. A tapasztalt, 34 éves középpályás a cseh másodosztályból tér vissza Szlovákiába, ahol az FC Zbrojovka Brnoval megnyerte a bajnokságot.

 

forrás: Facebook.com/KFC Komárno

 

Első nyári felkészülési mérkőzését június 25-én, a Fortuna Ligából kieső Pohronie csapata ellen játssza a Radványi-legénység, majd június 29-én az első osztályba bajnokként feljutó Zólyombrézó csapata ellen lépnek pályára. Július 2-án a Bicskei TC-vel mérik össze tudásukat a komáromiak, majd július 4-től július 9-ig Gyirmóton edzőtáboroznak, ahol 2 edzőmérkőzést is játszanak az NB I-be feljutó Vasas FC, és a Gyirmót FC Győr ellen.

 

A mérkőzések pontos kezdési időpontjáról a klub folyamatosan tájékoztatja szurkolóit, forrás: Facebook.com/KFC Komárno

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.