Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno/Karol Scholtz

 

Hazai pályán szenvedett 2:1-es vereséget első nyári felkészülési mérkőzésén a Komáromi FC. A lilák szombaton a Fortuna Ligából kieső FK Pohronie (Garammente) csapatát fogadták a Pintyőkeligetben.

 

Meglehetősen komolyan vette mind a két gárda a találkozót, nem kímélték egymást annak ellenére, hogy nem bajnoki mérkőzésről volt szó. Mind a két csapat óvatosan kezdett, taktikailag jól felkészültek egymásból, sokáig nem tudtak komoly helyzetet kialakítani.

 

Komáromi színekben ismét feltűnt a műtét miatt hosszabb időt kihagyó Tóth Gábor, ahogy bemutatkozott a hazai közönségnek a klub friss igazolása, a DAC-ot is megjáró Peter Štepanovský. Visszatért a komáromi védősorba Dominik Špiriak is, ezen kívül a kapuban is új embert próbált ki Radványi Miklós.

 

 hirdetes_810x300  

A vendégek első góljuk után veszélyesebbek és pontosabbak lettek, majd második góljuk után kiegyenlítetté vált a játék. Bár egyenlíteni nem tudtak, Szőcs László góljával szépítettek a hazaiak, így bár 2:1-re elveszítették első felkészülési mérkőzésüket, csüggedésre nincs ok, hisz több új játékost is sikerült kipróbálni, ráadásul még csak egy hetet töltöttek együtt a játékosok a bajnokság utáni szünetet követően.

 

A mérkőzésen készült fotók alább érhetők el:

 

A komáromiak legközelebb a Fortuna Ligába feljutó Zólyombrézó ellen lépnek pályára idegenben június 29-én, majd a Bicskei TC vendégei lesznek magyarországi edzőtáborozásuk előtt. Július 4-től 9-ig Gyirmóton készül a Radványi-legénység, ahol az NB I-be feljutó Vasas FC-vel és a gyirmótiakkal is összemérik tudásukat.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.