Nyitókép: sport.aktuality.sk

 

3:0-ra legyőzte Belfastban északír ellenfelét, így összesítésben 5:1-es eredményével továbbjutott az EKL 2. selejtezőkörébe a DAC.

 

Nem okozott különösebb gondot a sárga-kékeknek a Cliftonville. Mintegy kétezer hazai és 50 dunaszerdahelyi szurkoló előtt játszhattak viszonylagos nyugalomban a csallóköziek. Bár az északírek is dolgoztak ki helyzeteket, egy sem bizonyult sikeresnek, és bár a dunaszerdahelyiek is szerezhettek volna több gólt, így is könnyedén vették az első akadályt az EKL-ben.

 

Cliftonville FC – FC DAC 1904

0:3

(1:5)

Játékvezetők: Thorvaldur Arnason – Johann Gunnar Gudmundsson, Andri Vigfusson
Nézőszám:
Gólszerzők: 12. Veselovský, 65., 90. Krstović
Sárga lap: 56. Muhamedbegović
DAC 1904: Veszelinov – Blackman, Kružliak (K), Brunetti, Muhamedbegovic – Káčer, Dimun, Balogh (64. Krstović) – Szánthó (46. Andzouana), Hahn (72. Rymarenko), Veselovský (84. Andrezinho)
Cliftonville: Talley – Lowe (69. Rory Hale), Turner, Addis – McDonagh (83. Ch. Curran), Gallagher (83. Casey), Mallon, Doherty (54. Gormley), Ives (K) – Ron. Hale, R. Curran

 

 hirdetes_300x300  

Jövő héten csütörtökön a Feröer-szigeteken lép pályára a DAC a Vikingur Gota vendégeként, majd egy héttel később a MOL Arénában fogadja a feröeri csapatot.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.