Nyitókép: FB, Ultras Slovan

 

Lezárult a jegyértékesítés a holnapi BL-selejtező előtti, a pozsonyi Slovan által szervezett autóbuszos utazásra. Bár a vendégcsapat és annak szurkolói csoportja mindent bevetett, ment ezerrel a toborzás, végül a rendelkezésre álló belépőjegyek 50 százalékát sem tudták értékesíteni, értesült hivatalos forrásból a Körkép.sk. Így jó esetben legfeljebb tíz autóbusznyi szlovák szurkoló érkezése várható a Ferencváros elleni mérkőzésre.

 

Az utazást társszervező Slovan ultrák saját maguk árulták el a pontos számokat közösségi oldalukon.

 

A futballklub saját honlapján ugyan „minden jegy elkelt“-ként tálalja a holnapi túrát, a Körkép.sk azonban megtudta, hogy az egész csak egy blöff, kommunikációs fogás. Mindezt a Slovan ultrái árulták el közösségi oldalukon, ahol az utazó „sereg“ pontos számát is közzétették: összesen 480 fő!

 

 hirdetes_400x285  

Ez a szám már a klub és az ultrák által értékesített jegyek összegét jelenti. Azt is megtudtuk, hogy az utazók között a Slovan lengyel partner szurkolói, a Wisla Krakow huligánjai is ott lesznek.

 

 

A félrevezetésnek szánt „minden jegy elkelt” tehát a klub részéről azt jelenti, hogy egyetlen autóbuszt azért sikerült megtölteniük. A többi kilenc autóbusznyi szurkolót a Slovan ultrái állították ki.

 

 

„Tudjuk, hogy a Fradival nem vehetjük fel a versenyt a B-közép szintjén sem. Ezt senki sem jelentheti ki

 

– írja a Spider becenevű Andrej, aki Fb profilja szerint a Slovan futballhuligánjainak egyike.

 

„Retardáltak bandája vagyunk, akik nem tudjuk eladni a jegyeket az elmúlt 30 év legfontosabb mérkőzésére sem. Szégyen, hányok tőle. A jegyeket egy pillanat alatt szét kellett volna kapkodni.”

 

„Okádék. Bele kellene sz.rni a szájába mindenkinek.”

 

Körkép.sk exkluzív – Ideges a Slovan a jegyeladás miatt. Még a B-középbe sem tudták eladni a jegyeket

 

Vannak szurkolók, akik néhány óra alatt megveszik a 20 ezer jegyet. Mi pedig 3 nap alatt sem vagyunk képesek eladni ezret” – Sommázták szomorúan a valós viszonyokat a Slovan közösségi oldalán. Ugyanott, ahol korábban még azzal sértegették a magyarokat, hogy Mongóliába kell utazni hozzájuk.

 

„Mongolok,“ sértegetik a magyarokat a Slovan ultrái. A jegyeladással azonban gondjaik vannak

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Fradi-Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.