Nyitókép: wikipedia.org

 

Ahogy arról korábban a Körképen beszámoltunk, a vártnál visszafogottabb az érdeklődés a Slovan-Fradi párharcra a slovanisták körében. A pozsonyi klub igyekszik kizárni annak lehetőségét, hogy felvidéki magyarok „vásárolják be magukat” a hazai szektorokba, a szlovák szurkolókat pedig próbálják különféle módokon becsalogatni az év egyik legfontosabb derbijére.

 

Először zárt rendszerben kezdték meg a jegyértékesítést a pozsonyiak, hogy csak sajátjaik jussanak hozzá a belépőjegyhez. Miután az első három napon minden számításuk ellenére nem kelt el az összes jegy, ismét meghosszabbították a zártkörű jegyeladást.

 

Legújabb akciójuk láttán feltételezhetjük, hogy még mindig elég sok lehet a szabad férőhely a jövő heti derbire, és/vagy kevesen kíváncsiak a szombati hazai bajnokijukra. De lássuk, miről is van szó!

 

 hirdetes_810x300  

„A Ferencváros elleni visszavágóra megvásárolt belépők a szombati, Trencsén elleni bajnokira is érvényesek lesznek. Elég, ha a szurkolók a B2-es és B3-as kapuknál felmutatják a Ferencváros elleni belépőjegyüket – nyomtatott formában, vagy a mobiltelefonjukon. A gyakorlatban tehát ez azt jelenti, hogy minden szurkoló, akinek már van jegye a visszavágóra, vagy szombatig megvásárolja, szabad belépést nyer a Trencsén elleni meccsre is”

 

fogalmaz friss pénteki közleményében a Slovan marketingosztálya. Mindenesetre a Ticketmedia jegyeladó oldalának tanulsága szerint a hétvégi bajnokira egyelőre még a gyenge félház sem jött össze, tehát nem csoda, hogy mindenféle módon próbálják becsalogatni a szurkolókat a pozsonyiak.

 

Mint ismert, a Slovan első idei bajnokiján kikapott az újonc Zólyombrézótól (igaz tartalékos csapattal léptek pályára), majd szerdán Budapesten 2:1-re legyőzték a Fradit.

 

„Reméljük, hogy a szurkolók kijönnek szombaton köszönetet mondani a játékosoknak a budapesti teljesítményért és eredményért, és támogatják őket a bajnoki mérkőzésen is”

 

jelentette ki a közleményben Tomáš Straka, a Slovan marketingigazgatója.

 

sport.aktuality.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Fradi Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.