Nyitókép: sita/afp

 

Megtartotta a szerdai, Ferencvárosi TC elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti sajtótájékoztatóját az azeri Qarabag vezetőedzője, Gurban Gurbanov, aki nagy tisztelettel nyilatkozott Sztanyiszlav Csercseszovról, s arról is beszélt, hogy tökéletesen kell játszaniuk a játékosainak, ha nyerni szeretnének.

 

„Jó csapat ellen játszunk, amelynek kiváló, rendkívül tapasztalt vezetőedzője van, aki az orosz futball egyik vezéralakja. Csercseszov edzőként és játékosként is hosszú karriert tudhat maga mögött. Nagyon óvatosnak kell lennünk a csapatával szemben, amelyben rendkívüli a támadópotenciál, ráadásul a védekezése is jó. Hiszem, hogy a játékosaim képesek győzni holnap, ám ehhez a tökéletesen kell szerepelnünk, a legjobb meccsünket kell játszanunk”

 

nyilatkozta Gurban Gurbanov a football-plus.az munkatársának kérdésére.

 

A portál írásából kiderül, hogy az azeri médiában az FTC–Qarabag párharcot Gurbanov és Csercseszov külön összecsapásának is kikiáltották.

 hirdetes_810x300  

 

„Mostanában igyekeztem távol maradni a sajtótól. De igen, már az első napoktól kezdve sokat beszéltek rólunk. Szerintem annyira nem érdekes a találkozásunk. Persze, nagyon szuper lesz megismerni még egy olyan edzőt, akinek más a gondolkodása és a játékstílusa, mint az enyém. Biztosan fontos tapasztalatokat szerezhetek”

 

– reagált Gurbanov a felvetésre.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!