Nyitókép: tylaz.net

 

Büntetett az UEFA. Az ötvenezer eurós pénzbüntetés mellett a B-középnek fenntartott, kapu mögötti lelátó bezárásával fogadja a Dunaszerdahelyt a bukaresti csapat, a korábbi rekordbajnok, régi nevén Steaua Bukarest. Így biztos, hogy jövő héten a román ultra szurkolók nélkül rendezik meg a találkozót.

 

Korábban a Körképen is beszámoltunk róla, hogy a Dunaszerdahely-FCSB meccs előtt a román klub tulajdonosa úgy nyilatkozott:

 

„Ha a magyar kormány támogatja, megsemmisítem őket. Elpusztítunk mindent, ami Viktor Vlagyimirovics Orbánnal kapcsolatos.”

 

 hirdetes_810x300  

Román klubtulajdonos: Orbán Viktort fejbe verem. Mindent szétverünk, ami Sepsi OSK

 

Gigi Becali tájékoztatása szerint az UEFA ötvenezer eurós pénzbüntetést szabott ki a csapatra szurkolóik korábbi viselkedése miatt. A Sepsinek szintén fizetnie kell, az ő büntetésük 10 ezer euró, és a lelátóin csütörtökön a svéd Djurgårdens IF ellen szintén nem lehetnek felnőtt szurkolók, csak gyerekek.

 

A ProSport cikke szerint a bukaresti ultrák a cigányokat szidták a Szaburtalo Tbiliszi elleni múlt csütörtöki EKL-meccsen. Emellett a visszavágón nézők nélkül kell fogadnia a bukaresti csapatnak a DAC-t, amelyet tegnap 1-0-ra győzött le Dunaszerdahelyen.

 

„Ötvenezer euró?! Az egy vagyon!“

 

– reagált a döntésre a román milliárdos, aki elégedett volt csapata csallóközi teljesítménye után. A DAC egyébként tegnap hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a románoktól.

 

EKL: Botrányos játékvezetés, emberhátrányban kapott ki a DAC

 

mandiner.hu/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 22 olvasónak tetszik ez a cikk.