Helga
  • HUF: 421.97
  • USD: 0.98
  • 10 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

sport

Értékes pontot hozott el Kassáról hétvégén a Komáromi FC

Bréda kifogta Pačinda büntetőjét, Radványi kritizálta a játékvezetést

Nyitókép: Facebook.com/KFC Kosice/Peter Jazva Jesensky

 

Gólnélküli döntetlent játszott hétvégén a Komáromi FC az FC Kassa csapatával idegenben. A nap hőse, a komáromiak kapusa, Miroslav Bréda volt, aki kivédte a DAC korábbi közönségkedvencének, Erik Pačindának a büntetőjét.

 

A komáromi gárda egyértelműen azzal a céllal lépett pályára, hogy három ponttal a zsebében térjen haza Kassáról a szlovák országos másodosztály bajnokságának 4. fordulójában. Bár a hazaiak kicsivel többet járatták a labdát, az első játékrészben mégis a liláknak volt több lehetőségük a gólszerzésre. A térfélcsere után a kassaiak dönthették volna el a mérkőzést, ám Miroslav Bréda kivédte Pačinda büntetőjét.

 

A csallóközi klub így sikeresen megőrizte veretlenségét és 8 ponttal (két győzelem, két döntetlen), mindössze egy ponttal lemaradva az előtte lévőktől, negyedik a tabellán.

 

A mérkőzés utáni értékelőjében Radványi Miklós elmondta, hogy elégedett a döntetlennel, hisz elvisznek egy pontot, miközben az FC Kassa egy minőségi csapat, minőségi játékosai vannak, ezért ez a pont értékes a komáromiak számára.

 

A játékvezetéssel viszont már nem volt ilyen elégedett a tapasztalt vezetőedző.

 

“Az a neutrális úr, akinek semlegesnek kellett volna lennie, csinált olyan dolgokat, amikre úgy gondolom, hogy Kassának nem volt szüksége. A Kassának jó csapata van és Kassa ha fel akar jutni, akkor az olyan csapatot, mint amilyen a miénk, le kell tudnia győzni”

 

fogalmazott Radványi.

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

A tabella jelenlegi állása:

 

forrás: sportnet.sme.sk

 

A komáromi gárda legközelebb augusztus 13-án 17 órától lép pályára a Pintyőkeligetben, ahol Homonna csapatát fogadják, majd egy héttel később, 21-én délelőtt 10:30-tól rendezik a csallóközi derbit Somorján.

 

Ismert már a Slovnaft Cup sorsolása szerinti első KFC-mérkőzés időpontja is. Augusztus 24-én 17 órától az V. ligában szereplő Nádszeg csapatával mérkőznek meg a továbbjutásért a lilák.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket