Épp csak visszatért, megint hetekre kiesett Kalmár Zsolt - Körkép.sk
sport

Épp csak visszatért, megint hetekre kiesett Kalmár Zsolt

A Zólyombrézó ellen elszenvedett sérülése miatt újra heteket kell kihagynia a magyar játékosnak

Nyitókép: dac1904.sk

 

Négy szalag is megsérült a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC magyar válogatott légiósának, Kalmár Zsoltnak a bokájában, ami miatt ismét hetekig nem számíthat rá a csallóközi együttes – derült ki abból az interjúból, amit a magyar válogatott középpályás a közmédiának adott.

 

Mint ismert, Kalmár másfél évet volt kénytelen kihagyni, miután a válogatott Andorra elleni vb-selejtező mérkőzésén megsérült. Visszatérése után már kezdőként is pályára léphetett, de a Zólyombrézó elleni bajnokin kapott egy rúgást a bokájára, így ismért a pályán kívül találta magát.

 

“Kaptam egy rúgást a lábamra és a bokám alám fordult, így pár hetet ki kell hagynom. Naponta két kezelésen veszek részt, délelőtt Dunaszerdahelyen, délután Győrben, nincs fájdalmam majd meglátjuk, mennyit bír. A boka erősítését és ami kell a szalagoknak azt minden nap csinálom”

 

nyilatkozta Kalmár az M4 Sportnak. Elmondása szerint nem érez fájdalmat, legfeljebb egy kis feszülést, ami ilyenkor normális.

 

“Négy szalag megsérült, de nem szakadt el, ami jó hír volt számomra, pár héten belül szeretnék visszatérni. Egy hét telt el, a jövő héten már intenzívebb munkát fogok végezni , remélem a következő héten már teljes értékű munkát tudok végezni és mihamarabb visszatérhetek“.

 

Kalmár beszámolója szerint lelkileg volt nehezebb számára, mivel először volt kezdő a visszatérése óta, ráadásul egy fontos EKL-meccsre készült a DAC-cal Bukarestben.

 

De dolgozunk tovább, hogy mihamarabb visszatérhessek” – mondta optimistán.

 

Körkép.sk, m4sport.hu

Megosztás:
Címkék: DAC kalmár zsolt

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket