Nyitókép: dac1904.sk

 

Négy szalag is megsérült a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC magyar válogatott légiósának, Kalmár Zsoltnak a bokájában, ami miatt ismét hetekig nem számíthat rá a csallóközi együttes – derült ki abból az interjúból, amit a magyar válogatott középpályás a közmédiának adott.

 

Mint ismert, Kalmár másfél évet volt kénytelen kihagyni, miután a válogatott Andorra elleni vb-selejtező mérkőzésén megsérült. Visszatérése után már kezdőként is pályára léphetett, de a Zólyombrézó elleni bajnokin kapott egy rúgást a bokájára, így ismért a pályán kívül találta magát.

 

“Kaptam egy rúgást a lábamra és a bokám alám fordult, így pár hetet ki kell hagynom. Naponta két kezelésen veszek részt, délelőtt Dunaszerdahelyen, délután Győrben, nincs fájdalmam majd meglátjuk, mennyit bír. A boka erősítését és ami kell a szalagoknak azt minden nap csinálom”

 

nyilatkozta Kalmár az M4 Sportnak. Elmondása szerint nem érez fájdalmat, legfeljebb egy kis feszülést, ami ilyenkor normális.

 hirdetes_810x300  

 

“Négy szalag megsérült, de nem szakadt el, ami jó hír volt számomra, pár héten belül szeretnék visszatérni. Egy hét telt el, a jövő héten már intenzívebb munkát fogok végezni , remélem a következő héten már teljes értékű munkát tudok végezni és mihamarabb visszatérhetek“.

 

Kalmár beszámolója szerint lelkileg volt nehezebb számára, mivel először volt kezdő a visszatérése óta, ráadásul egy fontos EKL-meccsre készült a DAC-cal Bukarestben.

 

De dolgozunk tovább, hogy mihamarabb visszatérhessek” – mondta optimistán.

 

Körkép.sk, m4sport.hu

Megosztás:
Címkék: DAC kalmár zsolt

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.