Nyitókép: mlsz.hu

 

A magyar férfi A-válogatott két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik szeptemberben: 23-án Lipcsében Németország ellen lép pályára, majd három nappal később az olaszok ellen zárja a sorozatot a Puskás Arénában. A Szurkolói Klub tagjai augusztus 26-án, pénteken 10 órától vásárolhatják meg az olaszok elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyeket. A németországi NL-mérkőzésekre augusztus 29-től válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető voucherek – közölte az mlsz.hu.

 

A szeptember 26-i, olaszok elleni budapesti mérkőzésre augusztus 26-án kezdődik a jegyárusítás, szokás szerint első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai válthatják meg belépőiket. Amennyiben maradnak jegyek, augusztus 29-én 10.00 órától az SZK-tagsággal nem rendelkezők is megnyílik a vásárlás lehetősége.

 

A mérkőzésre szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintba kerülnek. A Szurkolói Klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a fenti belépők árából.

 

 hirdetes_400x285  

Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat. A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, a szükséges személyes adatok (teljes név, születési dátum és hely) megadásával. További információk az MLSZ oldalán érhetők el.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!