Nyitókép: facebook.com/KFC Komárno/Karol Scholtz

 

Magabiztos, 7:1-es győzelmet aratott a Komáromi FC szerdán, a Slovnaft Cup aktuális kiírásában. A lilák ezúttal az V. osztályban szereplő Nádszeg csapatához látogattak el, és bár az eredmény így utólag magáért beszél, az első félidő után nem biztos, hogy mindenki a KFC győzelmére fogadott volna.

 

A másodosztálybeli csapat a megszokottak szerint nem legerősebb összeállításában lépett pályára, és bár Boris Druga révén megszerezték a vezetést, a nádszegiek Juhos Nikolas találatával ki is tudtak egyenlíteni. Aztán Christian Bayem még az első játékrészben betalált, így a szünetre 2:1-es vendégelőnnyel mentek le a játékosok.

 

A sportnet.sme.sk riportja szerint Radványi Miklós egyáltalán nem volt elégedett védenceivel az első 45 perc után.

 

 hirdetes_300x300  

„Szemcseppekre lett volna szükségem, mert fájtak a szemeim ettől a játéktól. Borzalmas volt. Ha alacsonyabb osztálybeli csapat ellen játszunk, a minőségi különbségnek egyértelműnek kell lennie a pályán az első perctől kezdve. Néhány játékos meg van sértődve, hogy nem játszhat, de mikor lehetőséget kaptak, akkor ezt a borzalmas futbalt mutatták be. Néhányukat talán meg is büntetem, mert nálam ez így nem működik”

 

nyilatkozta a tapaszalt szakember, aki azt nem részletezte, hogy pontosan milyen büntetésre is számíthatnak védencei, ahogy azt sem akarta elárulni, mi hangzott el az öltözőben a félidőben.

 

„Nem akarják hallani. Egyszerűen figyelmeztettem őket, hogy nem becsülhetik le az ellenfelet. Az első félidőben hiányoltam az alázatosságot”

 

mondta Radványi.

 

A második játékrészre több játékosát is lecserélte a komáromi szakvezető, a játék is egyből más képet mutatott. A hazaiak már nem tudtak egyenlő ellenfélnek mutatkozni, meglátszódott az első játékrészben hiányolt minőségbeli különbség.

 

Gyors egymásutánban sikerület is még 5 gólt szerezniük a komáromiaknak, így magabiztos eredménnyel jutottak tovább a kupában. A lilák legközelebb szeptember 14-én, a III. Nyugati Ligában szereplő Nagyölved ellen lépnek pályára a kupában.

 

TESZ Nádszeg – Komáromi FC

1:7 (1:2)

Juhos (33′) ill. Druga (32′), Bayemi (42′, 75′), Tóth G. (62′), Németh T. (65′), Pastorek J. (66′, 72′)

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!