Nyitókép: Faceebook.com/KFC Komárno/Karol Scholtz

 

Véget ért a Komáromi FC három forduló óta tartó negatív sorozata a szlovák országos másodosztályban, miután hazai közönség előtt megverték Pozsonyligetfalu csapatát.

 

A komáromi Városi Stadionban rendezett szombati találkozóra mintegy 430 szurkoló váltott jegyet, közülük nagyjából negyvenen támogatták a vendégcsapatot – legtöbbször nem a megengedett módon, ami miatt többször is rendre kellett utasítani őket a mérkőzés közben.

 

A komáromi gárda legutóbb július 31-én Alsókubin ellen tudott gólt szerezni, akkor 2:1-re győztek Radványi Miklós védencei. Azóta viszont két gólnélküli döntetlent és egy Somorja elleni vereséget sikerült összehozniuk a liláknak a bajnokságban.

 

 hirdetes_300x300  

Slovnaft Cup: Magabiztos eredménnyel lépett tovább a Komáromi FC

 

A találkozó nagy részében a komáromiak domináltak, több helyzetet is kidolgoztak, egyetlen góljukat mégis rögzített helyzetből szerezték végül – Horodník szögletét Šimko fejelte be a 42. percben.

 

A második játékrészben bár mindkét oldalon voltak próbálkozások, gól már nem esett, így maradt az 1:0-ás végeredmény, és a három pont a komáromiaknak.

 

 

Radványi Miklós a találkozó utáni értékelőjében kiemelte, hogy örül a győzelemnek, viszont továbbra is hiányolja az akciógólt. Ettől függetlenül jelenleg a győzelem a lényeg, hogy a három pont Komáromban maradt.

 

A talákozó teljes egészében megtekinthető a Futbalnet YouTube-csatornáján.

 

 

Győzelmével Komárom felugrott a tabella negyedik helyére, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető Kassa mögött (a második helyen álló Puhó viszont cikkünk írásakor egy meccses hátrányban van – a szerk.).

 

A lilák legközelebb szeptember 3-án lépnek pályára idegenben Zsolna B-csapata ellen.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.