Nyitókép: dac1904.sk

 

Augusztus utolsó napján, 20:30-tól mérkőzik meg a Slovan és a DAC Pozsonyban. A Hónap mérkőzését a Dajto televízió közvetíti élőben.

 

„Nagyon várom a rangadót, mert ezeken a meccseken megvan a plusz töltet. Természetesen mindegyik találkozónak örülök, de ez egy különleges lesz, mivel a bajnokkal csapunk össze. Tisztában vagyunk vele, ki lesz az ellenfél és azt is tudjuk, milyen helyzetben vagyunk a két sikertelen eredmény után.”

 

nyilatkozta a DAC honlapján Adrian Guľa vezetőedző, majd hozzátette, hogy fontos lesz megmutatni a szezon kezdete óta végbevitt fejlődést.

 

„Fontos lesz megmutatni a szezon elejétől végbemenő fejlődést és azt, hogy képesek vagyunk felülkerekedni a dolgokon, amelyet a legutóbbi két találkozón lefékeztek, de nem állítottak le minket. Magunknak köszönhetjük a kialakult helyzetet, most pedig magunknak is kell kilábalni belőle a lelkesedés, csapatszellem és a további alapjellemzők segítségével, amelyek fontosak a munkánkban. Várjuk a Slovan elleni összecsapást és bízom benne, hogy felkészültünk minden tőlünk telhetőt megtenni a jó eredmény érdekében és azért, hogy két mérkőzés után ismét örömet okozhassunk a szurkolóinknak és magunknak is”

 

 hirdetes_400x285  

fogalmazott Guľa.

 

Id. Vladimír Weiss, a Slovan szakvezetője hétvégén személyesen tekintette meg a DAC mérkőzését a Mol Arénában, majd megjegyezte, hogy ellenük biztosan 200 százalékkal jobban játszanak majd a sárga-kékek.

 

A Fortuna Liga 8. fordulója a megszokottaktól eltérően hétközben zajlik. A Slovant és a DAC-ot 7 pont választja el, míg előbbi 18 ponttal vezeti a tabellát, a sárga-kékek 11 ponttal az ötödikek.

 

Az égszínkékek hétvégén az utolsó percben verték meg Rózsahegyet, a DAC pedig zsinórban második vereségét szenvedte – először Nagyszombattól, majd otthon Trencséntől.

 

A tavalyi idényben két döntetlen, valamint egy-egy hazai győzelem született a mai két főszereplő között.

 

A DAC kezdője:

 

Petráš – Blackman, Brunetti, Muhamedbegovic, Pinto – Veselovský, Fazlagić, Káčer – Andzouana, Krstović, Ramadan.
Cserék: Veszelinov, Ciganiks, Dimun, Nebyla, Kalmár, Szolgai, Szánthó, Moumou, Nicolaescu

 

A találkozó 20:30-kor veszi kezdetét. Hajrá DAC!

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!