Nyitókép: mlsz.hu

 

A magyar válogatott idei utolsó hazai mérkőzését Görögország ellen játssza november 20-án, a Puskás Arénában. Három nappal korábban Luxemburgban lép pályára Marco Rossi együttese felkészülési mérkőzésen – közölte az MLSZ.

 

„Minden évben kevés időt tud együtt tölteni a csapat, mivel roppant sűrű a klubcsapatok programja itthon és külföldön egyaránt, ezért minden egyes együtt töltött plusz nap kiemelt jelentőséggel bír. Ebből a szempontból is fontos lesz a novemberi összetartás, illetve kitűnő lehetőséget nyújt arra is, hogy lehetőséget adjunk azoknak a fiataloknak, akik egy ideje már kopogtatnak a férfi A-válogatott ajtaján, és amennyiben továbbra is megfelelően dolgoznak és teljesítenek, hamarosan rendszeres kerettagok lehetnek. Szeretnénk lemérni, hogy mire képesek, és hol tartanak nemzetközi szinten a felnőtt válogatottak mezőnyében”

 

mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi.

 

2022. november 17., csütörtök
Luxemburg–Magyarország
Stade de Luxembourg

 hirdetes_300x300  

2022. november 20., vasárnap
Magyarország–Görögország
Puskás Aréna

 

A november 20-i találkozó egybeesik a 2022-es FIFA világbajnokság első napjával. Azért lehet felkészülési mérkőzéseket rendezni a világbajnokság nyitómérkőzésének napján, mert a FIFA utólag hozta egy nappal előbbre a vb első mérkőzését.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!