Nyitókép: mskzilina.sk/Peter Stehlík | cvaksk.sk

 

Szombaton Zsolnán vendégszerepelt a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály 8. fordulójában, és bár mindig nehéz mérkőzéseket játszanak egymás ellen, ilyen vereségre valószínűleg Radványi Miklós sem számított.

 

Az első nagyjából fél órát ugyanis gyakorlatilag átaludták a komáromiak, 25 perc alatt 3 (!) gólt is kaptak a hazaiaktól. Egyértelmű volt a zsolnai fölény, azonban mikor kissé összeszedte magát a Radványi-legénység, koncentrációjuk meghozta a várt eredményt és a félidei szünetre már 3:2-es eredménnyel sétáltak le a pályáról.

 

Első góljuk a 40. percben született, miután Štepanovský büntetőt értékesített, majd egy szögletből Šimko volt eredményes.

 

 hirdetes_400x285  

A második játékrészre két teljesen más csapat futott ki. A komáromiak folyamatos nyomás alatt tartották a haza csapatot, akik védekezni kényszerültek. A legveszélyesebb helyzet az 54. percben alakult ki, mikor több esetben is szó szerint a gólvonalról mentettek a zsolnaiak.

 

Az adok-kapokból végül a zsolnaiak jöttek ki jobban, egy gyors ellentámadásból megszerezték negyedik góljukat – 4:2.

 

Míg a hazai gárda láthatóan megnyugodott kissé az eredményt látva, a komáromiak tovább támadtak, Štepanovský többször is veszélyeztette a zsolnai kaput, betalálni azonban már sem ő, sem társai nem tudtak.

 

Az első fél óra csipkerózsikaálma így három pontot vett el a liláktól, akik nyolc forduló után, a listavezetőtől négy ponttal lemaradva, a tabella 6. helyén állnak.

 

MŠK Žilina – KFC Komárno

Gólok: 9. a 25. Krstić (az első 11-esből), 11. Trabalík, 55. Šnajder ill. 40. Štepanovský (11-es), 45. Šimko
Sárga lapok: 89. Kopásek, 90. Capko – 8. Szöcs, 87. Špiriak
Nézőszám: 129
Játékvezetők: Choreň – Vitko, Železňák

 

MŠK Žilina
Kúdelčík – Kopásek, Mensah, Ndjeungoue, Owusu – M. Oravec (C), Sauer, Šnajder (89. Capko) – Essomba, Krstić (79. Mráz), Trabalík (72. Lamptey)

KFC Komárno
Bréda – Šmehyl (87. Druga), Szöcs (C), Špiriak, Horodník (76. Šurnovský) – Ganbold, Šimko – Varga (76. Németh), Mészáros (58. Tóth), Štepanovský – Szetei (46. Adayilo)

 

A komáromi gárda legközelebb szeptember 10-én, 16 órától Tőketerebes csapatát fogadja a Pintyőkeligetben. 14-én Nagyölvedre látogatnak a Slovnaft Cup 3. fordulójában, majd 17-én Máriatölgyes ellen lépnek pályára idegenben.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.