Nyitókép: dac1904.sk

 

Frissítve 2022.09.07., Kedden, a Slovnaft Cup második fordulójában kapcsolódott be a DAC a versengésbe, mikor is Ladomérmindszentre látogattak, hogy az ottani, 5. ligás csapat ellen lépjenek pályára.

 

Adrian Guľa vezetőedző elsősorban azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akiknek eddig kevesebb játéklehetőség jutott. A pályán már a kezdetektől a DAC akarata érvényesült, első góljukat mégis csak a 28. percben szerezték Brunetti fejesével.

 

A szünetben csak Adrian Guľa változtatott, Veselovský helyett Andzouana, Blackman helyett pedig Kachút érkezett. A játék viszont ugyanott folytatódott, ahol az első félidőben abbamaradt: gólhelyzetekben megmutatkozó hatalmas DAC-fölénnyel.

 

 hirdetes_400x285  

Moumou és Ramadan száz százalékos helyzeténél is védett még a kapus, ám az 55. percben már verve volt. Ramadant hagyták lőni a védők, aki élt is a lehetőséggel, és a felső léc segítségével megszerezte a második gólunkat – 0:2.

 

írja összefoglalójában a dac1904.sk.

 

A 70. percben aztán szépítettek a hazaiak, Repiský talált be egy kapu előtti kavarodás után. Néhány percen belül akár egyenlíthettek is volna a ladomérmindszentiek, az ellentámadásból azonban Andzouana talált be – 1:3.

 

Ezt követően Kalmár is lehetőséget kapott a pályán, aki a 84. percben egy szép akció után talált be, a játékvezető azonban érvénytelenítette gólját kezezésre hivatkozva. A végjátékban még egy-egy gól esett mindkét oldalon, Andzouana és Macejko voltak a gólszerzők.

 

Mai, 4:2-es győzelmével továbbjutott a DAC, a harmadik fordulóban pedig a TJ Baník Kálnó (Kalinovo) vár rájuk.

 

forrás: dac1904.sk

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!