Nyitókép: magyarnemzet.hu

 

Kalmár Zsolt szerint még nem tudna olyan teljesítményt nyújtani, amilyet Marco Rossi elvár tőle, ezért nem is számít a válogatott meghívóra – írja a csakfoci.hu.

 

Mint ismert, Kalmár Zsolt több mint egy éves kihagyás után július 31-én tért vissza újra a pályára a DAC mezében. Azóta volt egy bokasérülése is, de szerencsére most nem dőlt ki hosszú időre.

 

A 27 éves támadó azóta hét bajnokin és egy kupameccsen is pályára lépett, kétszer kezdőként. Két alkalommal sikerült góltszereznie, ebből az egyiket épp a 100. szlovák bajnoki mérkőzésén.

 

 hirdetes_300x300  

A magyar sportoldal szerint azonban Kalmár ennek ellenére várhatóan még nem lesz ott Marco Rossi válogatott keretében, sőt mikor erről kérdezték, őszintén elmondta, hogy szerinte még nincs válogatott formában.

 

„Úgy érzem, nem fogok meghívót kapni, hiszen nem játszottam olyan sok meccset, volt egy bokasérülésem is, az is két hétre kivett, három meccsen nem tudtam pályára lépni miatta. Nem vagyok még 100 százalékos szinten, hogy a válogatottban olyan teljesítményt nyújtsak, amit a szövetségi kapitány elvár.”

 

fogalmazott Kalmár, majd hozzátette, hogy most az a legfontosabb, hogy lesz két és fél hétnyi szünete, ami alatt sokat kell dolgoznia és reméli, hogy novemberben már olyan formában lesz, hogy a meghívót is kiérdemelje.

 

Marco Rossi ma délután 14 órától hirdeti ki keretét a hátralévő két Nemzetek Ligája-mérkőzésre, melyeken a németek és olaszok ellen lépnek pályára védencei. Kérdés, hogy Rossi mester is egyetért-e Kalmlárral, főleg, hogy Sallai Roland sérülése miatt kiesett a keretből.

 

Mint ismert, a magyar válogatott a Nemzetek Ligája A-divíziójának halálcsoportjába került a németekkel, olaszokkal és angolokkal. Ennek ellenére Marco Rossiék két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel 7 pontot szerezve vezetik a csoportot.

 

forrás: mlsz.hu

 

csakfoci.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!