Nyitókép: fradi.hu

 

A Trabzonsport elleni 3:2-es hazai győzelem után Monacóba utazott a Ferencváros az Európa Liga H-csoportjának második fordulójában. A találkozó előtti szerdai sajtótájékoztatón először Muhamed Besictől kérdeztek az újságírók, visszaemlékezve az első fordulóbeli sikerre.

 

Ez az egész nem rólam, hanem a csapatról szólt, csapatmunka volt az a mérkőzés, örülök, hogy én is hozzá tudtam járulni egy remek eredményhez. Megmutattuk, milyen jó csapatszellemünk van. Megfelelő tisztelettel kell lennünk a Monaco elleni mérkőzésen is. Tudjuk, mit várnak el tőlünk az emberek, meg kell felelnünk ezeknek az elvárásoknak, és szívvel, lélekkel kell dolgoznunk.

 

mondta Besic, majd Sztanyiszlav Csercseszov osztotta meg várakozásait.

 

Tudjuk, milyen szintet képvisel a Monaco, és azt is tudjuk, hogy jól teljesítettek az elmúlt mérkőzéseken, említhetném a PSG elleni találkozót, vagy a belgrádi UEFA Európa Liga-mérkőzésüket. Nagyon stabil csapat az ellenfél, teljesen mindegy, kik lépnek éppen pályára, abszolút magas minőséget képviselnek mindannyian. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen hazai pályán fognak játszani. Van néhány sérültünk és eltiltottunk, de a mérkőzés nem öt, hanem 90 percig fog tartani. Kompaktnak kell lennünk, és végig versenyképesnek kell maradnunk. Megvan a saját stílusunk, a Ferencvárost szeretnénk itt is megmutatni a pályán.

 

 hirdetes_810x300  

mondta Sztanyiszlav Csercseszov

 

A Fradi szerdán esős időjárásban érkezett meg Monacóba, ami azért meglepő, mert a helyiek beszámolói szerint már hónapok óta nem esett ott az eső. Meg is kérdezték Csercseszovtól, hogy ezt szerencsés jelnek tekinti-e.

 

Nem számít, az a fontos, hogy milyen formában vagyunk, hogy hogy készen álljunk a mérkőzésre, mindegy, hogy esik az eső vagy süt a nap. Felkészítettem a csapatot, vannak elképzeléseink! Nem játszunk minden héten olyan csapatok ellen, mint a Monaco, ez a csapat a csoport favoritja, örülünk, hogy minden héten Monaco és Trabzonspor szintű csapatok ellen játszhatunk.

 

jelentette ki a Fradi vezetőedzője.

 

Az AS Monaco-FTC összecsapás csütörtök este 18:45-kor kezdődik. A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport csatorna.

 

fradi.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.