Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno

 

Szerdán Nagyölveden lépett pályára a Komáromi FC a Slovnaft Cup harmadik fordulójában. Bár az első gólt a hazaiak szerezték, a második játékrészben két vállra fektették őket a lilák.

 

Az első negyed órában önmagához képest gyengébben kezdett a komáromi gárda, nem különösebben mutatkozott meg a minőségbeli különbség a két csapat között. A 18. percben két komolyabb helyzete is adódott a KFC-nek: először szabadrúgásból, majd szögletből, de egyiket sem sikerült értékesíteni.

 

A 25. percben aztán egy eladott labdát ügyesen pofozott át a komáromi védelmen Sabo, ezzel megszerezte a vezetést Nagyölved. A bekapott gól felrázta kicsit a lilákat, aktívabb támadták a hazaiak kapuját. A 44. percben aztán megérkezett az egyenlítő gól is egy szép támadás befejezéseként, mikor is Tóth Gábor fejelte a labdát a hazaiak hálójába.

 

 hirdetes_300x300  

A második félidőt rögtön egy hármascserével indította Radványi Miklós, aki nyilván pörgősebb játékot, látható minőségbeli különbséget várt védenceitől. A csereként beálló Štepanovský rögtön két góllal indította a második játékrészt. Innentől megkezdődött a gólgyártás, a lilák kevésbé hagyták támadni a hazaiakat akik többnyire rögzítetett helyzetekből tudtak csak próbálkozni.

 

forrás: Facebook.com/KFC Komárno

 

Ezzel továbbjutott a Slovnaft Cup 4. fordulójába a KFC, melynek hivatalos játéknapja október 19-e. A párosítások sorsolását október 3-án tartják.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!