Nyitókép: körkép.sk

 

Tíz Ferencváros-drukkert kitiltottak a zöld-fehér klub mérkőzéseiről – jelentette be Kubatov Gábor, az UEFA Európa-liga H-csoportjában érdekelt egyesület elnöke.

 

„Csütörtökön az év meccse következik. Győznünk kell, ha azt szeretnénk, hogy tavasszal is a nemzetközi kupában szerepeljünk. Ez szurkolók nélkül nem megy. Itt senki nem teheti kockára azt a segítséget, amit a szurkolók a lelátóról tudnak adni a csapatunknak. A Zvezda elleni meccsen azonban történt néhány olyan dolog, ami ezt kockáztatja. Az UEFA nagyon könnyen ad nagy büntetéseket például a nemzetközi meccseken való pirotechnikázásért. Így aztán hoztunk néhány intézkedést az elmúlt napokban”

 

 fogalmazott a Facebook-oldalára feltöltött videójában Kubatov Gábor.

 

„Tíz olyan szurkolónk van, akiket kitiltottunk a Ferencváros stadionjából, az idegenbeli meccsekről, illetőleg kitiltottunk a nemzetközi kupameccsekről is, többek között azért, mert volt olyan szurkolótársunk, aki a nevére szóló jegyet eladta a szerbeknek, azok persze nem tudtak bejönni a stadionba és jegyzőkönyvbe mondták, hogy ők feketepiacon, méregdrágán megvették ezeket a jegyeket. Azokat a szurkolókat is kitiltottuk, akik kiégették a térelválasztó hálót a B-szektor előtt és aztán utána bedobták a pályára a pirotechnikai eszközöket, és azokat a szurkolókat is mind kitiltottuk, akik, amikor ezért a szurkolótársak szóltak, fenyegetőleg léptek fel. Öt évet kaptak mindannyian, öt évig nem jöhetnek Fradi-meccsre, illetőleg minden okozott kárért be fogjuk őket perelni, ideértve a labdafogó hálót és ideértve a nemzetközi büntetéseket, amit miattuk kaptunk. Jobb hírrel nem tudtam szolgálni, addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom. Hajrá, Fradi!”

 

 hirdetes_300x300  

– mondta.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.