Nyitókép: slovnaftcup

 

Csütörtökön kisorsolták a Slovnaft Cup következő fordulójának párosításait. A letjobb 16 közé nem jutottak be az olyan fortunaligás csapatok, mint a DAC vagy a Zsolna, ott lesz viszont például Komárom és Somorja.

 

A Fortuna Ligát az FC Spartak Nagyszombat, az MFK Szakolca, az MFK Dukla Besztercebánya, az MFK Zemplén Nagymihály, az FC ViOn Aranyosmarót, az AS Trencsén, az MFK Tatran Liptószentmiklós és az MFK Rózsahegy képviseli majd.

 

A szlovák országos másodosztályból az MSK Puhó, a Spartak Miava, az FC STK 1914 Somorja, a Komáromi FC, az FK Homonna és az 1.FC Tatran Eperjes jutott be a legjobb 16 közé.

 

 hirdetes_300x300  

Az ennél alacsonyabb bajnokságokat már csak a harmadik ligás TJ JEDNOTA Zsolnabánfalva képviseli. Egy hely még kiadó, a negyedik forduló utolsó mérkőzését ugyanis még nem játszotta le a harmadosztálybeli MSK Tesla Sztropkó és a poszonyi Slovan.

 

A nyolcaddöntős mérkőzések hivatalos játékideje november 8. és 9. A Komáromi FC hazai pályán fogadja majd az FC ViOn Aranyosmarót csapatát. A találkozót az előzetes tervek szerint november 9-én 13:00-kor rendezik meg a komáromi Városi Stadionban.

 

A KFC-nek eddig jó a mérlege a Fortuna Liga csapatai ellen. Az előző kiírásban hazai közönségük előtt ejtették ki Nagymihály csapatát és a DAC-ot is.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!