Nyitókép: KFC Komárno/Facebook – K. Scholtz

 

Szombaton lejátszotta idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését a Komáromi FC. A szlovák országos másodosztály 15. fordulójában végül csak egy pontot szereztek a lilák az újonc Vágbeszterce ellen.

 

Jól kezdtek a komáromiak, Druga távoli lövése még lepattant a felső lécről, Bayemi azonban fejjel bebólintotta a kapuba a labdát, így már az 5. percben megszerezte a vezetést a hazai gárda.

 

Nem kellett sokat várni a következő találatra sem, hisz egy szabadrúgást követően Varga lövése bizonyult védhetetlennek 2:0.

 

  hirdetes_300x300   

A mérkőzés ennek ellenére kiegyenlített volt, a vendégek pedig egy kezezést követő büntető révén a 33. percben szépíteni tudtak. A 39. percben aztán egy szép akciót követően az egyenlítő gólt is megszerezték a zöldmezesek, így a félidőre 2:2-es állással mentek le a pályáról a csapatok.

 

forrás: facebook.com/KFC Komárno

 

A második játékrészben hiába volt veszélyes ellenfél a KFC, gólt már nem sikerült szereznie, így maradt a pontosztozkodás egy pörgős, gólgazdag mérkőzésen.

 

A találkozó után Radványi Miklós értékelőjében elmondta, hogy csapatának győzni kellett volna a helyzeteket tekintve, azonban a hibák most két pont veszteséget jelentettek. Megjegyezte, hogy az őszt tekintve legalább 6 ponttal kellett volna többet szerezniük, ám a másodosztály idén jóval kiegyenlítettebb, mint az előző években, szorosabb a verseny a csapatok között.

 

A lilák idén két alkalommal lépnek még pályára a bajnokságban – november 5-én Eperjesen, majd 12-én Garamszentkereszten. Közben 9-én a Slovnaftcup nyolcaddöntőjében Aranyosmarót csapatát fogadják a Komáromi Városi Stadionban.

 

Slovnaft Cup: a Fortuna Ligából kapott ellenfelet a Komáromi FC

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.