Nyitókép: KFC Komárno/Facebook

 

2:1-es vereséget szenvedett Garamszentkereszten a Komáromi FC az FK Pohronie vendégeként a szlovák országos másodosztály 17. fordulójában. Nem sikerült így feltenni az i-re a pontot a liláknak egy olyan héten, amikor kiharcolták a negyeddöntőbe jutást a Slovnaft Cupban.

 

A mérkőzést a hazai gárda kezdte aktívabban és már a 8. percben megszerezték a vezetést egy védelmi hiba után. A komáromiak nem blokkoltak le, igyekeztek helyzeteket kialakítani, azonban a gól elmaradt.

 

A második játékrészben Bayemi juttatta szabadrúgáshoz a komáromiakat, Németh Tamás pedig magabiztosan csavarta a rövid sarokba, így kiegyenlített a Radványi-legénység. A gól új lendületet adott a csapatnak, de Bayemi remek átadását Mészáros András puskázta el ajtó-ablak helyzetben, majd a további ígéretes támadások is befejezetlenül maradtak.

 

 hirdetes_300x300  

A másik oldalon ellenben a hazaiak egy szerencsétlenül megpattanó labdával ismét átvették a vezetést a hajrában, a maradék mintegy negyed órában pedig hiába ostromoltak Salátáék, gólt szerezni már nem tudtak.

 

A KFC sajnos ma is a hatékonyság hiányának csapdájába esett. Hiába diktáltak a második félidőben, ha temérdeknyi helyzetük kiaknázatlan maradt.

 

facebook.com/KFC Komárno

 

KFC: Miloslav Bréda, Stephen Adayilo Daniel (82′ Pasztorek József), Saláta Kornél (C), Varga Péter , Patrik Šurnovský, Martin Šimko, Németh Tamás, Ganbayar Ganbold, Peter Štepanovský, Christian Emmanuel Nguidjol Bayemi (82′ Tóth Gábor), Boris Druga (46′ Mészáros András)

 

A 2:1-es vereség így némileg visszavetette a komáromiakat a tabellán: 9 ponttal előzi meg őket a listavezető Eperjes, 6 ponttal pedig Kassa. A KFC harmadik helye azonban valószínűleg nem végleges így az ősz végén sem, mivel vannak csapatok, akik egy vagy két meccses hátrányban vannak még. Az őszi tabella végső állására így még várnunk kell.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.