Nyitókép: dac1904.sk

 

Húszéves görög támadót igazolt a DAC. A sárga-kékek első téli erősítése Aranyosmarótról érkezik. Ioannis Niarchos 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött a dunaszerdahelyiekkel.

 

„Rendkívül boldog vagyok, nagyon megörültem a DAC ajánlatának. Főleg a vezetőedző miatt esett a választásom a Dunaszerdahelyre, aki bízik a fiatal futballistákban. A személye nagyban befolyásolta a döntésem. Örülök az új környezetnek, a kiváló csapattársaknak és a szurkolóknak”

 

mondta a szerződés-aláírást követően Ionannis Niarchos, aki a 9-es számot viseli majd.

 

„Ioannis egy nagyon érdekes játékos számunkra – nemcsak tipológiai és gólérzékenységi szempontból, de a kora miatt is. Hosszabb ideje figyeltük, már a szenicei szerepvállalása idején is rendelkeztem információkkal róla. Az előretolt ék szerepkörében a rendkívüli kvalitású Nikola Krstović és a tehetséges Lukas Leginus szerepelt az ősz végén, így amikor felcsillant Ioannis megszerzésének a lehetősége, a klub érdeklődést tanúsított és úgy döntött, megkezdi a tárgyalásokat. Nagyon örülök, amiért sikerült őt leigazolni, mert a szezon őszi felének végén kiváló góllövő formában volt és több klub is komolyan érdeklődött iránta”

 

 hirdetes_810x300  

állapította meg Adrian Guľa vezetőedző.

 

„Ioannis egy olyan futballista, aki rendelkezik szlovákiai múlttal. Ifistaként több klubnál is megfordult próbajátékon, mielőtt a Szenice leigazolta. Az Aranyosmarót jót húzott azzal, hogy a legutóbbi hónapokban játéklehetőséget biztosított neki a professzionális szinten, ő pedig nem okozott csalódást. Boldogok vagyunk, amiért egy ilyen típusú támadóval erősíthettük meg az együttest. Niarchos letámadó csatárként és csúcsékként is képes futballozni, nagyon veszélyes a pontrúgásoknál. Izgatottak vagyunk, amiért velünk kezdheti meg a felkészülést”

 

üdvözölte a játékost Jan Van Daele sportigazgató.

 

dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC igazolás

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!