Nyitókép: facebook.com/KFC Komárno

 

Január 6-án megkezdte a téli felkészülést a Komáromi FC férfi felnőtt csapata. Radványi Miklós vezetőedző 22 mezőnyjátékossal és három kapussal tartotta meg az idei év első edzését.

 

Sérültek szerencsére nincsenek a komáromi gárdában, csupán három játékos nem tudott részt venni az első edzésen – tudtuk meg Cséplő Gyula csapatvezetőtől.

 

„Ganbayar Gambold még Budapesten van, de szombaton már ő is velünk lesz, két afrikai játékosunk, Bayemi és Adayilo viszont csak január 20-a körül érkezik meg, mivel még intéződnek az utazáshoz szükséges papírjaik”

 

nyilatkozta a Körképnek Cséplő, aki azt is elárulta, hogy a csapat gerince megmarad, csupán két játékos távozásával számolnak.

 hirdetes_810x300  

 

„Varga Péter átigazolt Kassára, rajta kívül még egy játékosunk keres új csapatot magának”

 

mondta Cséplő Gyula azzal, hogy 2-3 játékos van náluk próbajátékon, miután szeretnék megerősíteni a középpályát és a támadószekciót.

 

A lilák hét felkészülési mérkőzéssel terveznek, február 6. és 11. között pedig Lipóton, a korábbi évekből megszokott környezetben edzőtáboroznak majd.

 

forrás: a KFC Komárno facebook-oldala

 

A komáromi gárda a tabella negyedik helyéről várja a tavaszi folytatást. Február 25-én, hazai pályán fogadják majd Alsókubint az év első bajnokiján, majd február 28-án a Spartak Trnava érkezik a Pintyőkeligetbe a Slovnaft Cup negyeddöntőjében.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.