Horvátországi összpontosításra utazott a DAC - Körkép.sk

Hirdetés (X)

sport

Horvátországi összpontosításra utazott a DAC

A csapat február 4-ig, szombatig a horvátországi Umagban készül.

Nyitókép: DAC1904/Facebook

 

A DAC január 5-én, csütörtökön kezdte meg a téli felkészülést. A sárga-kékek az első 21 napban – a mait is beleszámítva – hazai környezetben gyakoroltak. A MOL Akadémián két mérkőzést is abszolváltak, egyaránt másodosztályú együttesek ellen – a Soroksárral 1:1-es döntetlenre végeztek, míg az FC Kassát 2:1 arányban győzték le.

 

Mától a szezon tavaszi felére való felkészülés kellemesebb időben folytatódik Horvátország nyugati részén, pontosabban az Isztriai-félszigeten. A DAC itt korábban még nem edzőtáborozott, és az első ottani összpontosításunk február 4-ig, szombatig tart.

 

A játékosok délelőtt még egy edzést abszolváltak az akadémián, majd a közös ebédet követően a küldöttség autóbusszal útnak indult Umagba.

SJE Nyílt nap

 

Adrian Guľa vezetőedző a következő 25 mezőnyjátékost és három kapust nevezte az összetartásra: Petráš, Ricardo, Veszelinov (kapusok), Andzouana, Balić, Blackman, Brunetti, Csóka, Davis, Dimun, Fazlagić, Gavrić, Kachút, Kalmár, Káčer, Krstović, Kružliak, Leginus, Mendez, Muhamedbegovic, Nebyla, Niarchos, Pinto, Ramadan, Riquelme, Risvanis, Szánthó, Veselovský (mezőnyjátékosok).

 

A szurkolók némi meglepetésére Csingér és Szolgai nem fért bele a Horvátországba utazó keretbe.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket