Nyitókép forrása: a KFC Komárno facebook-oldala

 

Hamarosan a szlovák országos másodosztályban is véget ér a téli felkészülést, a Komáromi FC pedig alig több mint egy hét alatt három mérkőzésen is otthon lép pályára. Ezek közül az egyik a Spartak Trnava elleni negyeddöntős kupameccs.

 

Amint arról a Körképen is beszámoltunk, a Slovnaft Cup aktuális kiírásában is szépen menetel a KFC, ráadásul történelmi sikerként a negyeddöntőbe jutottak, ahol a nagyszombati Spartak lesz ellenfelük. Az előző kupaszezonban komáromi pályán sikerült kiejteni a DAC-ot, majd Nagymihályt is, ősszel pedig Aranyosmarót hagyta el lógó orral a Pintyőkeligetet.

 

A hazai pálya előnye most is adott lesz, így már csak a játékosokon múlik, hogy sikerül-e tovább írni a remek történetet!

 

 hirdetes_300x300  

A gólgyártásban még javulni kell, de remek idényt zárt a Komáromi FC

Miután a KFC hazai pályán kezdi meg a tavaszi rajtot a bajnokságban is, majd a kupameccs után Kassa ellen is a Komáromi Városi Stadionban lépnek pályára, a klub kombinált, három meccsre szóló jegyek árusításába kezdett.

 

Fontos részlet, hogy a Spartak elleni kupameccs napján nem lesz lehetőség jegyet vásárolni.

 

Az elővételes jegyeket a stadionnál lehet megvásárolni február 17-én 14 órától. Hétköznaponként 14:00 és 18:00 között, szombaton pedig 9:00 és 12:00 között van lehetőség a jegyvásárlásra.

 

A hárommérkőzéses kombinált jegy ára 10 euró, a csak a kupameccsre szóló jegy pedig 8 euróba kerül.

 

Bővebb információk a klub Facebook-oldalán érhetők el:

 

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!