Nyitókép: Serena Taylor/Newcastle United/Getty Images

 

Meghalt Christian Atsu, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságtól visszalépő Hatayspor ghánai labdarúgója, akit két hétig kerestek a törökországi földrengések után, azonban a kutatóegységek sajnos már csak a holttestét találták meg – erről a labdarúgó ügynöke és több török portál is beszámolt.

 

Murat Uzunmehmet, a korábban a Portóban, a Chelsea-ben, a Málagában és a Newcastle-ben is játszó Christian Atsu ügynöke saját Twitter-oldalán erősítette meg a hírt, hogy a 31 esztendős labdarúgó elhunyt. A Demirören hírügynökség megkeresésére a menedzser elárulta, Atsu élettelen testét és a mobiltelefonját is megtalálták a romok alatt, így meg tudták erősíteni, hogy valóban ő volt az.

 

Megrázó a játékos története, ugyanis a Hatayspor adminisztratív ügyvezetője, Faith Ilek a hír után elárulta, Atsunak a földrengés előtti estére repülőjegye volt Franciaországba, de lemondta az utat, mert a Kasimpasa ellen szerzett győztes gólja után – amely egy 97. percben szabadrúgásból szerzett találat volt – szeretett volna a városban maradni és a csapattársaival együtt ünnepelni. A Hatayspor eltűnt sportigazgatójáról, Taner Savutról továbbra sincs friss hír, valószínűleg ugyanott szorult a romok közé, ahol a játékost megtalálták.

 hirdetes_300x300  

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!