Nyitókép forrása: Facebook.com/KFC Komárno

 

Teljesen megérdemelt, háromgólos győzelmet aratott a Komáromi FC az STK Somorja csapata felett a szlovák országos másodosztály 21. fordulójában.

 

Jól kezdtek a komáromiak, Miroslav Antal révén már a 8. percben megszerezték a vezetést. A 23 éves csatár, aki télen érkezett Komáromba, most talált be először lila mezben. Az első félidő már nem hozott újabb komolyabb helyzeteket.

 

A második játékrészben aztán néhány perc alatt sokkolták a komáromiak a vendégeket: a 48. percben Druga talált be, majd mire észbe kaphattak volna a somorjaiak, Antal duplázott, innen pedig nem is volt kérdéses, hogy kié lesz a mérkőzés végén a három pont.

 

 hirdetes_810x300  

Bár volt két-három somorjai próbálkozás, Bréda kapus és a komáromi védők probléma nélkül védték a hazai hálót. A másik oldalon viszont a somorjaiak jóformán a szerencsének köszönhetik, hogy nem kaptak nagyobb zakót. Míg a vendégeknek 4 kapura tartó lövésük volt 90 perc alatt, addig a hazaiaknak 9, nem számítva azokat a próbálkozásokat, amelyek bár ígéretesek voltak, végül nem jutottak el a kapuig.

 

Nem is csoda, hogy a mérkőzés után elégedetten nyilatkozott Radványi Miklós, aki kiemelte, hogy örül annak, hogy Antal megszerezte első góljait a KFC színeiben, és bízik abban, hogy most már meg tudja majd mutatni kvalitásait a játékos.

 

Győzelmével a KFC sikeresen megerősítette pozícióját a tabella 3. helyén Eperjes és Kassa mögött, 9 ponttal lemaradva a listavezetőtől.

 

A lilákra egy kisebb pihenő vár, majd igényes egy hét: legközelebb április 1-jén lépnek pályára az MSK Zsolna csapata ellen, ismét hazai pályán, majd április 5-én Pozsonyligetfalura utaznak, 8-án pedig Tőketerebesre.

 

forrás: futbalnet.sk

 

A KFC utánpótláscsapatainak hétvégi eredményei:

 

U15

 

 

U13

 

 

U12, U14

 

 

A KFC U17-es és U19-es csapatai vasárnap Privigye ellen lépnek pályára. A mérkőzéseket követően frissítjük cikkünket!

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!